Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość layla lalalala

dlaczego ginekolog pytał mnie

Polecane posty

Gość layla lalalala

czy gole nogi w celach kosmetycznych??????? co to ma do rzeczy heh

hehehe może masz problemy z owłosieniem?? za dużo włosków? i czasem pytają czy golisz bo aż tak je widać czy co..

Możliwe, że chciał się dowiedzieć, czy nie masz problemu z nadmiernym owłosieniem ciała (możliwe, że widział u Ciebie objawy związane ze zbyt wysokim testosteronem i zadając pytanie chciał się upewnić).A czemu gina o to nie spytałaś? My możemy sobie tylko zgadywać.

Hehe NgLka zgadzamy się w 100% hihi.. Mnie też się zapytała i powiedziała odrazu że coś nie tak no i się dowiedziała że mam zbyt wysoki testosteron. Ginekolodzy nie muszą badań wykonać żey niektóre rzeczy zobaczyć.. U mnie badanie było tylko dla potwierdzenia i sprawdzenie jak dużo podwyższony mam.

Prawdopodobnie chodziło mu o to czy musi zachować ostrożnosć aby nie podrapać się o szczecinę z odrostów ;)

Gość layla lalalala
to było tak... wezżłam powiedzialam,ze chialabym zaczac stosowac tabletki anty i on zaczal wypytywac: pali pani papierosy? pije pani duzo alkoholu? goli pani nogi w celach kosmetycznych? jest pani podatna na stres? nie mam wysokiego poziomu testosteronu raczej ;)

To normalne pytania:-) Wszak lekarz musi wiedzieć czy masz owłosienie w normie czy też przejawiasz objawy podniesionego poziomu testosteronu. O hirsutyźmie pewno słyszałaś? Acha....Kobiety o ciemnych włosach maja zwykle wiecej owłosienia...

Gość layla lalalala
pytał tez czy przetluszaja mi sie wlosy... a ciemne włosy mam i to bardzo ;) wiec pewnie stąd, no ale... inne młode kobiety nawet gdy sa blondynkami, tez golą nogi :)