Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pomóż słońcu

CUDOWNIE JEST!...

Polecane posty

Gość pomóż słońcu

...chciałoby się zawołać za Stachurą. Chciałoby. Chodzę do drugiej licealnej, pierwszą skończyłam zbijając przysłowiowe boki, nie robiąc dosłownie nic, ze średnią 4,5, w dobrym poznańskim liceum. Nienawidzę siebie. Swojego lenia, swojej tłustej dupy, swoich 176 cm wzrostu, braku znajomych, przyjaciół, nie mówiąc o chłopaku. Pryszczatego ryja, obgryzionych paznokci, rozczochranego łba. Braku zainteresowań, pasji. Nie wiem po co to piszę, chyba z nudów, i z nadzieją, że pomoże mi się to zmienić. Tylko nie wiem od czego zacząć :O Zawsze postanawiam coś zrobić od jutra, wstaję rano, pożeram śniadanie, siadam przed MTV i jest super... Ech.

Gość chyba to jest domena
Hihihi, jesteś cudowna!!!!

Gość taka sobie dziewuszka
Ze mną jest tak sama :( tylko,ze juz od 5 lat :( :(

Gość królowa na tronie
Samo przejdzie.:) Autopsja.:D

Gość pomóż słońcu
Przestałam się już łudzić... Jestem taki mięczak, który czeka, aż zjawi się dobra wróżka, przyprowadzi księcia na białym koniu i zmieni wszystko dookoła

Gość wojtek bez portek2
to wezcie sie za siebie !! skoro widzicie problem to czemu nic z nim ne robicie!! ma racje \"pomoz sloncu\" ze fajnie byloby gdyby przyszla wrozka zz ksieciem na koniu ........ ale rycerze i ksiazeta sa na wyginieciu. ruszcie sie z domu , chociazby na rower czy jakis sport, znajdzcie sobei jaks pasje - np scianka wspinaczkowa!! ech co to palcem wam pokazac trzeba czy wziac za raczke i zaprowadzic!!

Gość pomóż słońcu
Wiem że to głupio zabrzmi, że się usprawiedliwiam, ale to wcale nie jest takie proste - wyjść z domu i zrobić coś ze sobą, gdy do tej pory siedziało się na dupie i ją pasło (do prawie 70 kilo zresztą), nie ma przyjaciół ani nic. Świat jest zły i nieprzyjazny :P, a z książką, muzyką i herbatą miło i przytulnie. Męczy mnie to :(

Gość wojtek bez portek2
skoro cie meczy wo odpalaj rower i jedz za miasto ! przeciez to taski proste i ni epotrzeba nikogo do tego . inacej jest ze scianka wspinaczkowa :( a basen? aquaaerobik, moze jazda konna - cokolwiek na co mials do tej pory ochote a nie bylo czasu czy mozliwosci. trza sie tylko ruszyc z domu- o silownia tez nikogo nie potrzeba, a mozna si eodbrze bawic

Gość wojtek bez portek2
dalsze siedzenie tylko utrudni sprawe powiedz sobei ze im dluzej siedzisz tym gorzej i wez sie w grasc dzisiaj! najlepiej teraz wylaczaj to pudlo i idz na rower, do parku zagraj w szachy lub obojetne w co- bierki warcaby chinczyk

Gość pomóż słońcu
masz rację Wojtju, dziękuję... rzeczywiście, idę sobie. na rower :>

Gość wojtek bez portek2
jak wrocisz to napisz jak bylo:)

Gość pomóż słońcu
ha, właśnie wróciłam. czuję się o niebo lepiej, dotleniona i pozytywnie zmęczona :) postanowiłam przestać gnuśnieć przed komputerem, zapiszę się GDZIEŚ - jak wydam na to pieniądze, będę bardziej systematyczna (może). tylko... nie lubię ludzi, gdy mi się przyglądają. mam wrażenie, że się ze mnie śmieją.

Gość też tak mamm
wydaje mi się że ludzie się ironicznie na mnie patrzą

Gość pomóż słońcu
Smieja sie tez, gdy wychodze ze stasiem dozorca, ktory trzyma mnie publicznie za reke, a ja odwdzieczam sie mu za to lodzikiem z polykiem w bramach mniej uczeszczanych ulic :(

Gość pomóż słońcu
bardzo zabawne :O to powyżej, to nie moje, oczywiście.

dobre poznansie liceum - maria magdalena? :)

Gość Your candy shop
Wszystko zależy od podejścia do samej siebie! Ja właśnie skończyłam liceum Maturka zdana i teraz mam wakacje... Jestem aktywna, wszędzie mnie pełno... A powiem Ci coś w sekrecie waże ok 84-85 kg. Nie narzekam na brak powodzenia, mam wielu przyjaciół, świetnego faceta! Ale kiedyś było całkiem inaczej... byłam strasznie zakompleksiona ale sie z tego wyleczyłam :) Życze powodzenia w zmianie swojego życia :)

Gość pomóż słońcu
tak, Marynka :)

Gość pomóż słońcu
hmmm, łatwo się mówi - zmień nastawienie :) tyle, że nikt nie chce/nie potrafi powiedzieć, jak to zrobić... tak jak nie da się polubić pomidorowej, jeśli się nie lubi pomidorowej, nie da się polubić siebie, jeśli się nie lubi siebie (no, i jeśli inni cię nie lubią) :P poll - 🖐️

pomóż słońcu - 🖐️ :) wierz mi, ze da sie zmienic nastawienie :)

Gość pomóż słońcu
wierzę :) wierzę też, że kiedyś będzie możliwe życie na księżycu, i podróże w czasie 💤 taki już mój los, forumowa maruda :D mogę się tylko pocieszać, że każda potwóra znajdzie swego amatora i ten amator... :>

Gość wojtek bez portek2
dobre poznansie liceum - maria magdalena? -> o co chodzi? pomoz sloncu , hihi widze ze spodobalo ci sie zycie poza nudnym pokojem i nie pojawiasz sie na forum :) tak trzymac. a gdzie to jezdzilas tym rowerem ? pochwal sie :)

Gość wojtek bez portek2
widze ze slonce nie zacodzi nawet na noc do domu :) hih i nie ma czasu na pisanie na kafe :(