Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jack Daniels

Dzieciczne???

Polecane posty

Gość Jack Daniels

Cześć wszystkim, chciał bym sie dowiedziec czy moja prababcia ze strony mamy zachorowała i zmarła na raka, mama mojej mamy zachorowała i zmarła na raka (jeszcze wujek mojej mamy od strony swojej mamy zmarł na raka) to to że moja mama też umrze na raka jest bardziej prawdopodobne niz zwykle? sory jesli coś pokręciłem""" z góry thx za odpowiedz

Gość wszystko zalezy
zalezy w jakim wieku zachorowali i zmarli,bo jezeli okolo 80siątki to juz raczej nie mowi sie o dziedziczeniu

Gość paula01
moja mama zmarła na białaczke, kiedy jeszcze chorowała pytałam lekarza czy to dziedziczne a on powiedział że białaczka na pewno nie, ale juz np rak piersi to tak

Gość Nie jest to sprawdza dziedzicz
tylko sprawa złożona polegajaca na przekazywani pokoleniowy sposobu myslenia reakcji sposobu odrzywiania stresu i wielu innych

Gość Jack Daniels
tak około 50 lat mieli, wójek zmarł na raka przełyku prababcia na raka żołądka a babcia na raka płuc

Gość trudno powiedzieć
ale na wszelki wypadek polecam Wam brać zapobiegawczo silne antyutleniacze, np. wyciąg z zielonej herbaty czy reishi, bo zwykle w samej diecie nie dostarcza się tego tyle, ile powinno.