Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość warszawianka- nieszczęśliwa

Może ktoś mnie zrozumie.

Polecane posty

Mieszkam w Warszawie, bardzo blisko agencji Vanilla Models i czasem jest mi po prostu przykro.:( Te dziewczyny chodzą na castingi, reklamują kosmetyki. Uczą się, studiują, ale przy okazji zarabiają kasę. Dlaczego ja taka nie jestem? Dlaczego jestem tak przeciętna, że nie nadaje się na modelkę? Kiedy na nie patrzę, to przestaję w siebie wierzyć. One żyją w innym, lepszym świecie. Podjeżdżają pod agencję wypasionymi samochodami, mają nogi po samą szyję, długie błyszczące włosy. Boże, jak mi źle.

nie zgodze sie ze wszystkie modelki sa boskie, ogladalam nie jeden pokaz i wedlug mnie wiele z nich to przecietne wychudzone dziewczyny czasami wrecz brzydkie z twarzy, wiec nie zalamuj sie:)

Gość Kocham RozczochrańcaD
a czemu ja nie jestem piosenkarka albo aktorka ;-(

Gość łejery łejery a to mi cię
szkoda;) dziewczyno wrzuć na luz,a życie modelki to też nie bajka tak samo jak historia o księciu na białym koniu:O

Gość dokładnie
Ty chyba nigdy nie poznalaś żadnej modelki - tak na prawdę, tego świata a właśiwie światka. Mam koleżankę byłą modelkę - brrrrrrr!

jak juz się rozmarzylismy to ja bym chciała byc po prostu bogata bo modelki piosenkarki i aktorki muszą pracować a jak bym byla bogata to bym mogla byc leniem pospolitym pewnie bym umarła po tygodniu

haris pilton ale ja bym wlasnie tak chciala zyc na pelnych obrotach miec kase z tego wszystkiego i bla bla bla

Chodziło mi o Izę M. i Julię P.

jakos nie podobaja mi sie

Gość łejery łejery a to mi cię
a słyszałaś kiedyś o programach do obróbki zdjęć?retusz itd?

Gość bez przesady prosze
Na zdjęciach ta dziewczyna jest do bólu zrobiona makijazem, ciuchami i photo shopem. Na Czarno-białym zdjęciu nei wygląda to już tak ciekawie, mozna jej policzyc wszystkie żebra.

Gość dokładnie
kochana! Na zdjęciu wszystko może wyglądać cudnie. Ja Ci zrobię takie zdjęcie kupy, że będziesz chciała ją mieć.

Gość warszawianka-nieszczęśliwa
łejery łejery a to mi cię ----> Pisałam, że mieszkam blisko. Widziałam te modelki bez photoshopa.

Gość która z Was...
A co ci przeszkadza mieć "lśniące włosy"? To kwestia prostego zadbania o siebie! I pozytywnego nastawienia do życia; nie tylko (a raczej przede wszystkim) modelkA MOŻE być szczęśliwa. Ale na pewno nie smutna zaniedbana fleja snująca się po świecie ze zbolałą iną i nie robiąca nic w kierunku, by to zmienić