Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

darkos

co o tym myślicie ?

Polecane posty

Hej ! Mam pewien problem. Jestem od ponad trzech lat ze wspaniala dziewczyną. Uklada nam sie swietnie. Mamy powazne plany na przyszlość. Jest cudownie. W lóżku takze. Ale ostatnio pojawila sie pewna sprawa. Otoz ona powiedzila, ze chcialaby kupic sobie ( nam ) wibrator i zobaczyc jak to jest z dwoma dziurkami zajetymi naraz. ze o tym mysli, fantazjuje, itp. Nie chodzi jej o to zebym zaprosil kolege albo o to by znalezc sobie do tego 2 facetów, ani tez o rozmiar wibratora. Mimo to mnie to lekko zaniepokoilo. Nasz sex caly czas ewoluuje, pojawiaja sie nowe rzeczy, wiem ze jest tym zachwycona i mimo, ze jestem pewnym siebie facetem, troszke sie boje, do czego moze prowadzic to jej megazadowolenie z sexu moze prowadzic, o czym moze zamarzyc w przyszlosci, itp. Jest inteligentna i piekna dziewczyna i wiem ze jest jej ze mna cudownie ale mimo to czuje lekki niepokoj, ze moge jej przestac wystarczac. No bo jesli tera taki uklad, to potem moga byc np. 3 wibratory. A Wy co o tym myslicie, kobiety i męzczyzni ? Co zrobilibyscie na moim miejscu, czy ktos z was mial kiedys podobny problem ? Czy ktoras dziewczyna miala/ma podobne fantazje do tych mojej dziewczyny, bedac w zwiazku ? Prosze Was o wypowiedzi i porady...

Gość zeby tylko
potem nie zamienila wibratora na 2 faceta to bedzie dobrez

Gość No hej myślę że twoje
obawy są i przedwczesne i na wyrost. Jeśli tak bardzo dbasz o ukochaną w łóżeczku, nie masz się czego obawiać, żaden wibrator nie zamieni się w żabę i odwrotnie. Bądź dobrej myśli. Trzymam kciuki.

Gość //łączenie tematów//
14:26 buahahahaha mój facet sam nalega żebym zabierala wibrator do sypialni, a ja uwielbiam ostrą jazdę na 2 dziurki

Gość //łączenie tematów//
14:29 olivia osobiscie nie widze w tym zadnego zagrozenia, przeciez chce wszystko robic z Toba a nie w trojkacie i nie sadze, by to mialo byc powodem to pozniejszych, ewentualnych zdrad, bo do tego powody moga byc najrozmaitsze, nie martw sie, kup wibrator i bawcie sie dobrze Nie bede nakladac "maski" by sprostac wymaganiom swiata, bo szybko zatesknie za normalnoscia....

Może raczej chce czerpać satysfakcję z dodatkowej podniety ale fakt że w przyszłości może chcieć 3 wibratory w tym jeden czarny ... poważna sprawa ... wygląda jak przecieranie szlaku w kierunku trójkącika.

dzięki za wypowiedzi ale prosze o jeszcze. Co o tym sądzicie, czy moje obawy są sluszne ? Czy jej megazadowolenie z sexu moze prowadzic do rzeczy w tym stylu ? Dodam, ze ona ma 26 lat i sypiamy od prawie 3 lat. Poszlismy do lozka po 8 miesiacach. Jestem pierwszym i jedynym facetem, z ktorym spala. Ma takie zasady, ze idzie do lozka tylko gdy kocha i tak sie zlozylo ze zakochala sie pierwszy raz, gdy sie poznalismy. Czy mimo ze ma takie zasady , to moze kiedys chciec zrobic to z wiecej niz 1 facetem ? Co sadzicie o takich zasadach u kobiet , zwlaszcza gdy sa bardzo atrakcyjne, jak ona ? wypowiedzcie sie prosze, to dla mnie super wazne....

Jeśli Cię kocha, to seks z jakimkolwiek innym facetem będzie się jej wydawał obrzydliwy i obleśny. :O To ja tak mam, nie wiem, czy Twoja dziewczyna ma podobny charakter do mojego. :O

chodzi mi o to ze uwazam, iz kobieta moze w jednym mpmencie byc zakochana tylko w jednym facecie. ona ma takie wlasnie zasady. ale mama jak juz wspomnialem lekkie obawy, ze wzgledu na jej propozycje odnosnie wibratora. Nie znioslbym, gdyby zmienila zasady. Co sadzicie o takich zasadach u kobiet ? wierzycie w to ? prosze wypowiadajcie sie, to wazne !

czy moze dojsc do tego, ze ona z czaem zapragnie sexu grupowego z kilkoma facetami, mimo swoich zasad ?

Nie. Facet, to facet, a wibrator, to wibrator (przedmiot, rzecz, czyściutka, umyta, bez emocji, wzdychania, potu i wydzielin = zabawka, taka sama, jak poduszka pod biodrami w trakcie seksu). No nie możesz tego pojąć? :O

naprawde nikt sie juz nie wypowie ? to dla mnie bardzo wazne

Gość boska grzesznica
czym się martwisz masz fajną dziewczyne,która lubi eksperymenty i nie boi się urozmaiceń .Odnośnie wibratora ( nie musi on oznaczać pożądanie drugiego faceta) ja nie miałam takich pragnien ,ale będac w związku kręciła mnie wizja trójkącika ( 2K + M) oczywiście niespełniona. Bynajmniej ja bym się nie przejmowała ,a cieszyła seksem wyzwolonym bez zahamowań

niczym się nie przejmuj. wibrator to rzecz, zabawka. ona chce się zabawić z tobą a nie z innym facetem. a dlaczego nie macie do tego użyć jakiejś fajnej zabawki??

ale mi chodzi po glowie ze jej super zadowolenie z sexu przerodzi sie w bóg wie jakie zabawy. Mimo ze ma takie zaszdy, to moze sie okazac silniejsze od niej. co sadzicie o takich zasadach jakie ma moja dziewczyna ? Jest mega atrakcyjna i wie ze moze miec kazdego, wiec moze juz zaczyna w niej kielkowac to ze moze z dwoma , a potem ? martwie sie tym ciesze sie ze jest super w lozku ale mam takie obawy jak pisze...

Gość A-Q-Q
Ależ nie masz się czego obawiać. ja też jestem w wieloletnim związku ze wspaniałym facetem i mam podobne fantazje. Nie mają one jednak nic wspólnego z zainteresowaniem innymi facetami.Jestem zadowolona z naszego seksu i niczego mi nie brakuje jednak lubię eksperymenty. Twoja dziewczyna najwidoczniej też je lubi wiec jeśli chcesz ją uszczęśliwić kup ten wibrator a zobaczysz, że będzie Ci wdzięczna.

Gość boska grzesznica
moim zdaniem sam sobie stwarzasz problemy może masz ich niedostatek to chętnie Ci oddam moje za free :D jeśli ktoś lubi seks , jest wyzwolony w łożku ,nieokiełznany wcale nie oznacza iż będzie marzył o zdradzie czy też o drugim facecie w waszym łózku poza tym skąd żeś tą teorie wytrzasnął. Ztego co piszesz wnioskuje ,ze jest kobietą temperamentą lubi zaszaleć ,ale z Tobą ,a Ty wkręcasz sobie filmy i masz dziwne wizje .Wyluzuj i nie zadręczaj się .

dzieki, moze i macie racje ? ale prosze jeszcze o wypowiedzi i panie i panow jakie wy macie przemyslenia na taki temat ? aha i jakie jest wasze zdanie na temat takich zasad u kobiet, tj. ze chodzi do lozka tylko z milosci, bedac baaardzo atrakcyjna i nie narzekajaca na powodzenie kobietą ? Czy takie zasady waszym zdaniem idą w parze z atrakcyjnoscią, powodzeniem i przede wszystkim byciem ostrą w lozku ? i pytanie glownie do kobiet, czy takie zasady moga ulec zmianie u kobiety i co o ty decyduje ze zmeiniacie te zasady, strasznie mnie to interesuje. pozdrawiam

ok darkos, powiem ci jak jest ze mną nieskromnie powiem, że jestem atrakcyjna :) nie lubię tak mówić, bo skromna ze mnie osóbka ale tak jest i cóż... mam męża, wyszłam za mąż z miłości, jest moim jedynym partnerem. seks dla mnie to tylko z miłości. kocham męża nad życie i nigdy nie dotknęlabym innego faceta. a w łóżku lubię eksperymentować: filmy, zabaweczki - to jest zabawa tylko dla nas dwojga i nie sprawi, że będę miała ochotę na kogoś innego. wylecz kompleksy, nie miej obaw i ciesz się że masz taką kobietę - wielu facetów może sobie jedynie pomarzyc i bez obaw, ona chce byc z tobą i z tobą sie zabawiac daj jej to czego chce

dzieki za wypowiedzi i prosze o jeszcze no dalej dziewczyny, wypowiadajcie sie

ej a mało ci?? co jeszcze chcesz usłyszec? albo ile jeszcze??

chce by sie wiecej kobiet wypowiedizlo i co sądzicie o takich zasadach, czy kobiety je zmieniaja i dlaczego ?

Gość kobiety są w stanie zmienic
zasady tylko gdy facet jest dupa w łóżku i w końcu się nim znudzą....proste poza związkiem szukasz tylko wtedy gdy nie otrzymujesz tego co potrzebujesz, co tu jest do rozumienia ? jeśli chce wibratora to dlatego, że potrzebuje dodatkowej stymulacji, nie dodatkowego partnera bez względu na to jaki jesteś w łóżku nigdy nie mozesz miec pewności, ze ona nie chciałaby wiecej lub dłuiżej.....wiadomo, że mozliwości faceta bywają ograniczone....a wibrator jest gotowy do zabawy non stop.....wiec zamiast wydziwiac i kombinowac bierz się za wibrator i ją dopieśc osobiscie też chciałabym taką zabawkę nie dlatego, że marzy mi się inny partner lecz dlatego, że mój facet nie wytrzymuje ani tak długo jakbym chciała ani nie moze tak często jakbym chciała, wibrator to praktyczne rozwiązanie i można jeszcze z tego zrobic niezłą zabawę dla dwojga, gdy zobaczysz jak ją to kręci to sam sie nieźle podniecisz

Gość kobiety są w stanie zmienic
i jeszcze jak juz ktoś tu napisał: ciesz sie że masz dziewczynę z temperamentną i z fantazją, bo trafiłbyś na niewydymkę-obrzydkę to dopierobyś marudził, że chce tylko raz na miesiąc, w jednej pozycji, po ciemku i że wszystko dla niej obrzydliwe: oral, anal, tego nie dotknie, tego nie zrobi, tego się brzydzi, a w ogóle to jesteś według niej niewyzyty i powinieneś sie wstydzic że masz takie nieczyste myśli.....itd

kobiety są w stanie zmienic zasady tylko gdy facet jest d**a w łóżku i w końcu się nim znudzą - - mam rozumiec, ze gdybym sie nie sprawdzal np. w lozku, to ona by mnie zostawila i poszla do lozka bez milosci z innym facetem ? tak po prostu ?

albo gdyby cokolwiek innego sie nie ukladalo ? rozumiem ze jak sie nie uklada i nie ma szans na poprawe tio sie zrywa, z czasem znajduje kogos innego, zakochuje i ... ale tak jak ty to ujelaś to mnie nie przekonuje

Gość ollina
od wielu lat jestem w związku. Mój partner był dla mnie pierwszym i jedynym. Jestem b. atrakcyjna, mam spory temperament i podobny problem. Mójpartner był zazdrosny o wibrator. Zaproponowałam- wyraził swoje obawy (że mi nie wystarcza) więc kupiłam i używam po kryjomu kiedy np. wyjedzie. Czy myślę o zdradzie oczywiście wyobrażam sobie rózne rzeczy, ale co innego fantazjować, a co innego wprowadzić myśli w czyn.

ale my mamy podobne temperamenty uwazasz ze fantazjowanie o dzradzie jest w porzadku ? dlaczego sie nie ozstac skoro on ci nie odpowiada jesli chodzi o temperament