Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

darkos

co o tym myślicie ?

Polecane posty

Gość ollina
Nie napisałam że mamy rózne temperamenty, z tym jest ok. Problem jest, że on jest konserwatywny włózku (tak jak Ty) wszelkie eksperymenty traktuje podejrzliwie.

nie jestem konserwatywny. wiele ekspeyrmntujemy. mam obiekcje tylko jesli chodzi o wibrator z powodu obaw o ktorych pisalem powyzej a co sadzisz o zasadach jakie ma moje dziewczyna ? czy wierzysz w takie zasady, czy kobiety czesto je zmieniaja i dlaczego ? wiesz, nie znioslbym gdyby ona chodzaca do lozka tylko gdy kocha, przespala sie z kims bez milosci. uwazam ze jak ma takie zaady to powinna je miec caly czas a ty co o tym myslisz ? i inne dziewczyny takze, wypowiadajcie sie prosze

naprawde zadna Pani sie juz nie wypowie ? Myślalem, że mozna na Was liczyc dziewczyny... Prosze , wypowiadajcie sie, wyrazcie swoje zdanie na problem, który poruszylem...

Gość ollina
Mam podobne zasady i nie zmieniłam ich nigdy. Dla większości kobiet nie istnieje sex bez miłości, a to że ma temperament nie znaczy, ze będzie Cięzdradzać.

a jak szybko sie zakochujecie. bo jak laska kocha co miesiac innego , to wtedy nie wierze w takie zasady

Gość ollina
Ty chyba nie masz czego się obawiać biorąc pod uwagę fakt, że mając tyle lat miała tylko 1 partnera.

nie chodzi mi o nia, tylko o kobiety generalnie dziewczyny wypowiadajcie sie jeszcze prosze, chce poznac wasze zdanie i facetów takze, doradzcie mi cos, probujcie postawic sie w mojej sytuacji...

dziewczyny wypowiadajcie się proszę, no prooooszę, wypowiadajcie się, prooooszęęę was, proszęęęę wypowiadajcie się, noooo dziewczyny proooooszęęę proszę was qrwa chłopie weźże sie opanuj, to jakiś obłęd. tyle osób się wypowiedziało a ty: proooszę i proszęęęęę wypowiadajcie sięęęęę co ci to da, że jeszcze setka kobiet się wypowie??? przecież każda z nas jest inna i ty powinieneś porozmawiać ze swoją dziewczyną czego pragnie, co ją kręci, jakie ma oczekiwania względem ciebie i czego się spodziewa po kupnie wibratora więcej pewności siebie i zamiast siedzieć na forum dla kobiet wziął byś się za nią, żeby nie musiała szukać innych podniet!! no proooszęęęęęęę