Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dimelo

sex na balkonie

Polecane posty

Gość dimelo

mam taka fantazje zeby kochac sie od tyłu w trakcie dnia z nieznajoma kobieta na balkonie mojego mieszkania z widokiem na centrum warszawy. i drugą fantazję żeby wspólnie sie masturbować patrząc sobie w oczy i trzymając sie za ręce, również z kompletnie nieznajomą kobietą. Może któraś z Pań mi pomoże? Janusz 30 lat szczupły

Gość Gdybym miala patrzec
na Warszawe podczas seksu, porzygalabym sie obficie. :)

Gość maciejek
ja nie mam balkonu

Gość dimelo
ja nie mam mieszkania, ale pomarzyć dobra rzecz

Gość maciejek
ale za to masz balkon

szkoda, ze nie napisales, co robisz pozniej z partnerka po udanym orgazmie :) siup!, przez barierke :) Happy tree Friends !

Gość dimelo
to oczywiscie podszywacz, czekam na odpowiedz czy któraś z Pań to wogóle interesuje tzn. wspólna masturbacja i/lub seks na balkonie z nieznajomym?

kurcze, jak chce cos kupic, to sie pytam, na ktorym pietrze ten balkon, nie? czy kuchnia slepa, czy z oknem, czy lazienka i ubikacja sa osobna? musze miec komfort!

Gość Pomysł świetny ...
Też bym tak chciał... W loggii na 10-tym piętrze wieżowca, w dzień. Podciągnąłbym jej długą spódnicę z głębokim rozcięciem z tyłu, pod którą nie miałaby niczego... Spódnica by wszystko zasłaniała, a ja rozpiąłbym rozporek i brał ją na stojąco, opartą o barierkę balkonu... Nie musiałaby być nieznajoma ;) Tylko że ja na parterze mieszkam; loggię wprawdzie mam, ale to jakoś głupio by było, no... :-O

Gość a tu gołębie na balkony
kał oddają :(

Gość hmmmmmmmmmmmmmmf

Gość no jak w temacie
no, jak w temacie:) moj mail dimelo@vp.pl

Gość nosz kurcze
mam takie samo marzenie tyle że w nocy hmmmm Gdyby nie imię to kto wie 👄

Gość no jak w temacie
imie?, ze janusz czy dimelo? to akurat nie ma znaczenia:)

Gość no no ja mam niezrealizowane
marzenie cały czas, czyli seks... na dachu właśnie w Warszawie, to się dobrze skada, to ja mam taką propozycję: 1 numerek na balkonie, czy gdzie tam za 1 numerek na dachu?

Gość co z tym seksem
? co?

Gość jak w temacie
Prosze o maila jeżeli jesteście Panie zainteresowane dimelo@vp.pl, tu na forum cieżko bedzie się konkretnie umówić

Gość seks na balkonie

Gość seks na balkonie ...
w nocy od tyłu z drinkiem w ręce mam już za sobą...z tym ,że z widokiem na Wrocław ;)

Gość sex na balkonie
bo zacznę palić

Gość elo zboqiiii
na prawde was podkreca sexowac sie publicznie? byc ew przylapanym przez jakes dziecko? albo starsza pania?mame?tate???corke? syna?

albo kiedyś na imprezie mi się zdarzyło, że strasznie się chciałam załatwić, ale byłam troszkę w czubie i nie wiedziałam, gdzie kibelek jest. Wyszlam na balkon i kucnęłam. Pomyśłałm sobie, ze jak pada deszcz-to i tak wszytsko zmyje. Tylko, ze jak zrobiłam kupę to deszcz przestał padać. Mariolka (u niej była ta impreza) potem się na mnie obraziła. Ale koszmar się zaczał, gdy w necie pojawił się filmik ze mną i z tym cholernym balkonem. Wszyscy znajomi to widzieli, a banku jak chciałam wziac kredyt - odmówili, jak wychodziłam to usłyszałam: to ta od kupy. dlatego nic nie robcie nic ntymnego w miejcach publ.

takie przygody, nie życze nikomu. A dzis gówniarze wołają za mną na ulicy: pani kupa! pani kupa! A ja nie wiem gdzie oczy wsadzic, bo miasto w któym mieszkam jest nieduże i tu się wszyscy znajo

Gość dimelop.pl
naprawde jestescie tak pruderyjne ze was to nie podnieca, nie chcecie sie spotkać? Oczekuje również innych propozycji i scenariuszy. Dowcipnym podszywaczom dziekujue

Gość buahahaha
ma balkon a nie ma mieszkania

Gość gość
Jest tutaj ktoś, kto ma ochotę na wirtualny seks? Jestem zdzirowatą i wyuzdaną suczką. Kochanie czekam na Twój telefon, zróbmy to razem. Tu znajdziesz moje fotki i kontakt:http://sextelefon.bzykacz.pl/aldona/ Moja cipka czeka na twojego k***ska, chcę wraz z Tobą przeżyć rozkosz. Gwarantuję Ci, że w czasie rozmowy naprawdę się bawię i mam nadzieję, że Ty też będziesz to robił. Mam bardzo sprośne myśli, nie zdziw się, że potraktuję Cię ostro, podnieca mnie dominacja ale jak sobie zażyczysz będę grzeczną suczką.

Gość gość
Czy ktoś ma ochotę na telefoniczny seksik? Jestem młodą fajną laseczką, która często sama zostaje w domu - mam na imię Maja tu znajdziesz moje fotki i kontakt:http://seks-telefon.eu/ jestem na samej górze:) Poznajmy się. Chciałabym posłuchać jak osiągasz orgazm a ja również będę się przy Tobie masturbować przez telefon.