Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość backspacee

poznałam faceta na czacie i chce się umówić na seks

Polecane posty

Gość gruba manka
do tanga trzeba dwojga to prawda. ale gdyby nie bylo kochanek nie byloby zdrad. co do dziury ozonowej... jak to sie mowi ziarnko do ziarnka. nikt nie wini siebie, kazdy patrzy na drugiego a dziura sie powieksza. nie bronimy facetow. tylko ze kobiety powinny byc madrzejsze. jesli facet ma ochote na zdrade to nie powinien znalezc chetnej. ale jak widac chetne sie znajduja. druga sprawa czy ty naprawde masz pewnosc ze nie bedzie miedyz wami uczucia? nie przewidzisz tego. a jesli sie pojawi? to co dalej? rozbijesz te rodzine?

Gość backspacee
doświadczenie bardzo ograniczone, widze klapki na oczach i mowienie : kazdy facet zdradz i ciebie tez to czeka, bardzo staroświeckie podejscie i koformistyczne. trzeba miec zawsze umysł otwarty. jesli nie widzisz juz zadnego sposobu na poprawe sytuacji - przegralas. stad moje przypuszczenie ze u was dojrzalosc to cynizm, ok doswiadczenie, mozna wiele doswiadczyc ale pozostac wewnetrznie otwartym i czystym. tak, ktoras tu napisala, wlasnie tak zrobie, jesli dojdzie do malzenstwa, i maz mnie zdardzi, odejde i chobym miala 50 lat bede korzystac z zycia, byc moze odwiedze tez biuro matrymonialne bo w tym wieku już trudniej ale bede maial do siebie szacunek i bede zyla prawdziwie a nie w zaklamaniu.

Gość gruba manka
wewnetrznie otwartym i czystym? hahahah niemoralne prowadzenie sie uwazasz za czyste? hahahahahahha i jeszcze powiedz ze dobrze robisz bo tym facetom pomagasz. bo nareszcie moga sobie pouzywac bez konsekwencji hahahahah

Gość ja tam lubię
hej, ja nie miałam złudzeń zdradzając, wiedziałam, że robię źle i krzywdzę inną kobietę, odbieram ojca dzieciom! To była ciekawość. Mój partner był moim pierwszym, więc chciałam "zobaczyć" jak to jest z innym.

Gość to fajnie masz.............
kiedy zrozumiesz ze bardzo czesto to nie jest zaklamanie wylko wielka milosc ktora wybacza, ludzie probuja naprawic bledy, sa tylko ludzmi. Jestem ciekawa czy gdybys naprawde mocno kochala faceta, byla z nim 15 lat, miala dzieci a on zdradzil po alkoholu to czy bys tak latwo sie poddala i go zostawila? Bo wiesz zostanie z kims po zdradzie to jest wielka walka o uczucie a odejscie jest najprostszym wyjsciem

Gość ja tam lubię
to Ty napisałaś, że wiekszość facetów zdradza. Tylko skąd pewność, że taki akurat Tobie się nie trafi?

Gość backspacee
ja rozbiję rodzine? mogę skasowac jego numer, zrobi to z inna dziewczyna, bo problem nie leży we mnie, tylko w mężczyźnie ktoremu nie wystarcza seks z żoną. trudno tu teraz wszystkie kobiety pouczać, zeby powstrzymały swe zachcianki, bo tego sie nie uniknie. zawsze sa i beda kochanki. wydaje mi sei ze kobiety obchodza sie z facetem jak z jajem, ze niby ja rozbije rodzine, ze wszystkie kobiety to dziwki i puszczalskie, a facetom zawsze uchodziło wszytko na sucho i zawsze bedzie uchodzic na sucho. trzeba tez na nich troche spojrzec krytyczniej.

Gość gruba manka
"bede maial do siebie szacunek " hahah bawisz mnie dziewczyno. szacunek ze pchasz sie w czyjes malzenstwo.

Gość gruba manka
to skasuj numer i badz porzadna. moze z atwoim przykladem pojda inne. nie tlumacz sie tym ze jak nie ty to inna skorzysta bo to zaden argument. to tylko wmaiwnaie sobie ze robie dobrze. nie wszystkie kobiety to puszczalskie ale powtarzam za ktoras z pan "jak suka nie da to pies nie wezmie". pomachaj facetowi tylkiem kazdy poleci. a obiecaj mu ze bedzie mu o niebo lepiej jak z zona to KAZDY bedzie rozwazal czy czasem nie skorzystac.

Gość backspacee
wybaczanie, czy na pewno jest to wielka milosc czy przywiazanie? bo dom, bo dzieci, bo jestem stara i nikogo juz nie znajde, umre sama i zjedza mnie robaki.... umówmy sie po 15 latach małżeństwa, ludzie sie juz zmienili, chca czegos innego, widzieli siebie na sedesie i wyprobowali kazda pozycje. nie ma namiętności raczej...powoli sie oddalają. poza tym jeśli facet kocha naprawdę nie zdradzi i już. po prostu. mowisz ze odejscie to najlatwiejsze wyjsci,e, mysle, ze nie, mysle ze najtrudniejsze, bo zaczynasz od zera, a pozostanie przy nim to cios dla twojej psychiki bo juz do konca bedziesz miala swiadomosc, ze jesli raz zdardzil to moze drugi raz, nie bede juz zaufania, a na co komu zwiazek bez zaufania?

Gość to fajnie masz.............
Czyli znaczy tylko jedno - nie wierzysz w prawdziwa milosc... Bo wybaczyc mozna a zwiazek po 15 latach wcale nie musi bazowac na rutynie i przywiazaniu. A nawet jesli sie tak zdarza - wyobraz sobie 15 lat wspolnego zycia, szczescia, doswiadczen i bolu, czasami nie warto zatracic tak drogocennego czasu dla jednego bledu. Ale np takiego jak tn co Ci oferowal to bym z buta strzelila i sie wyniosla. Chodzi mi tylko o to zebys nie traktowala wszystkich jedna miarka... bo rozne rzeczy sie w zyciu zdazaja. Wielkiej milosci zycze bez zdrad. papa

Gość gruba manka
wiesz co dziewczyno? rob jak uwazasz i modl sie zeby ten twoj ideal cie kiedys nie zdradzil. bo wtedy spojrzysz na wszystko innymi oczami i bedzie dramat. bedziesz sie zastanawiala co jest wazniejsze. przebaczyc czy zyc samotnie. samotnie! im jestes starsza tym trudniej jest kogos znalezc. oczywiscie sa inne rozrywki ale nie zaglusza poczucia osamotnienia.

Gość backspacee
spoko. dam radę. ciekawi mnie, czy wy sie przypadkiem nie boicie czy to nie wasz mąż siedzi na czacie? i to nie nr waszego faceta mam w komórce?

Gość petit a petit
ej. chwilunia. ja cie nie obwiniam. w dupie mam kochanki. jak sa takie glupie by sie juz na starcie ustawiac na straconej pozycji to nie moj problem (prawie kazdy facet jak sie zdrada wyda wraca do zony z podkulonym ogonem) jak by mnie zdradzil to jego bym obwiniala i wiem co mowie bo przyjaznie sie z kobieta z ktora moj byly mnie zdradzil

Gość petit a petit
niech cie glowa o to nie boli. moj na pewno nie siedzi z toba na czacie. dalabym sobie za to obciac palec, reke a nawet noge :D

Gość backspacee
dobra spoko ;) powodzenia, zeby wsystkie kobity byly takie jak ty

Gość petit a petit
lepiej nie. nudno by bylo.

Gość JA swojej narzeczonej
a niedługo żony nigdy nie zdradzę co za frajer który nie może utrzymać się przy jednej babie?? Albo tamta baba jakaś nie teges... Moja jest super i nigdy jej nie zdradzę i wam panowie też radzę doceniajcie swoje kobiety. Pozdro

Gość zxdcsdfs

Gość szydercaON
Bansuj dziw*o... bansuuuuuuuuj!!!!!

Gość dadapremium
Witam Chętnie poznam Panią nie koniecznie na sex Okolice Gorzów Wielkopolski Jestem średnio zbudowany 172 cm szatyn 30 L Wszystkie niezdecydowane Dziewczyny proszę o rozmowę GG 48711891 Pozdrawiam

Gość tamara94
172? boze, co za karakan, z czym do ludzi chłoptasiu??:o