Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ewfr

Pomogłam kolezance, a teraz jak jej nie jestem potrzebna olała mnie...

Polecane posty

Gość ewfr

powoli przestaje wierzyc w bezinteresowna przyjazn.Załatwiłam kolezance prace i od tego czasu tez ma mnie w 4 literach.Nie mam nikomu tego za złe bo uwazam, ze byłam naiwna.Chciałam jednak dobrze, chciałam jej pomoc.Ciesze sie z jej szczescia.Jednak ona kiedy jestem juz jej niepotrzebna odstawiła mnie, bo przeciez inne rzeczy sa wazniejsze niz przyjazn.Smutno mi, ale mam nauczke na przyszłosc, zeby nie ufac tak szybko.Byłam potrzebna jakby jako szczebelek do załatwienia czegos tam.Jak juz nie jestem potrzebna, to o bezintersownej przyjazni nie ma mowy.Jednak wokół coraz wiecej cwaniactwa, ludzie wykorzystuja sie wzjamnie dla kasy.nAS NAIWNYCH TEZ Teraz w tej pracy, ktora jej załatwiłam, rzadzi sie jak nie wiem, co a nie ma zadnych kwalifikacji:(, i jest mloda

Gość dfvbmdfk
bo w dzisiejszych czasach nie oplaca sie byc dobrym

Gość ewfr
ale była naiwna:(...została ta moja naiwonosc..wykorzytsana

Gość dddsgf
nie pekaj, nie warta widocznie twojej przyjazni

Gość dfvbmdfk
a zalatwienie pracy dziewczynie bez kwalifikacji do jej wykonywania jest nie w porzadku w stosunku do innych, ktorzy sie ucza...

Gość tacy
sa polacy

Gość do dfvbmdfk
chciałam jej pomoc, była taka biedna:(taka załamana taki mi sie wydawało...teraz jak zainterewniuje aby ja zwolnili pomysle, ze sie mszcze:(a nie chce sie mscic..

Przykre:O Wiem, co czujesz, bo sama nie tak dawno przezylam podobne rozczarowanie, choc dotyczylo innej sprawy. Nie mozesz jednak tracic wiary w ludzi dlatego, ze spotkalas jedna osobe, ktora nie zaslugiwala na przyjazn. Wierz mi, sa na swiecie ludzie, ktorzy jeszcze znaja znaczenie tego slowa:)

Gość ewrf
limonka, wierze, ze Ty własnie taka osoba jestes.. ktora zna co to przyjazn..i jest zdolna do prawdziwiej przyjazni Najgorsze jest, ze jak ja spotkałam na ulicy, to rzuciła na mnie takim spojrzeniem, jakby chciała mnie zabic.. co to ,za zwyczaj "nienaiwdzic tych ktorzy nam pomogli"...

Gość ewrf
jest w zwyczaju ludzi nienawidzic tym, ktorzy nam pomogli

Gość no widzisz
ja bylam w podobnej sutuacji i zalatwilam kolezance nie tylko prace ale mieszkanie pomoc finansowa i co?Jak juz wszystko ma to po co jej kolezanka?Takie zycie wiecglowa do gory,a ogolnie to Ci powiem ze prz\yjazn z facetem jest o wiele prostsza i przyjemniejsza bo on nie bedzie Ci zazdroscil nowych butow czy czegos a baby sa teraz zawistne i falszywe taka niestety prawda takze glowa do gory nie ma sie co przejmowac

Gość ewrf
"Jest w zwyczaju ludzkim nienawidzic tych ,, ktorych sie skrzywdziło" tacyt

ewrf...poprostu sie nie przejmuj:) Zyj swoim zyciem, w pracy rob swoje i nie trac wiary w ludzi:) Ja wierze, ze kazdy w zyciu zbierze, to co zasial;)

Gość ewrf
do no widzisz, ale mam jedna prawdziwa przyjaciołke, ktora jest kochana i ja i ona nigdy sobie niczego nie zazdrosciłysmy...w biedzie razem byłysmy i w bogactwie..i jest okey..nie generalizujmym, ze wszystkoe kobiety takie zawiste sa, bo wyjdzie, ze my tez takie jestesmy!! Nie wszystkie..przekonałam sie o tym!! ale tez przekonałam sie na tych co sa wredne..

Gość ewrf
limonka..madrze myslisz...wezme to do serca Powodzenia!!

Gość maniek z bramy
elfira,to ty?

Gość no widzisz
no nie wszystkie ale tak sie juz ogolnie przyjelo,ja osobiscie tez mam jedna przyjaciolke na ktora moge liczyc i ona mi wystarcza chociaz zostalysmy rozdzielone ale jeszcze tylko 2 miesiace:)no i moj kochany Piotrus:)

Gość 4t34t4rwrw4t
teraz bedzie mu trudno komukolwiek obcemu zaufac:(

Gość 4t34t4rwrw4t
miałobyc teraz bedzie co trudno komukolwiek obcemu zaufac:(

Gość 4t34t4rwrw4t
taki jest narod Polski pełen cwanioakow, naookołao chamow!! ludzi bez skrupłów..debili z ambicjami..przestastajacymi ich mozliwosci

Słuchaj na mnie kolerzanka się obraziła bo chłopak który jej się podobał do mnie się przystawiał!! Zaczęła mnie wyzywać od najróżniejszych nie wiem dlaczego dopiero po jakimś czasie się dowiedziałam o co jej chodziło..;/ Głupie są dziewczyny w dzisiejszych czasach. na niektóre to szkoda nawet spojrzeć widać i tobie taka się przytrafiła. Wiem że to przykre.

Gość ewfr
Marta bardzo Ci wspołczuje, takiej kolezanki to nie TWOJA wina, ze jemu sie spodobałas..jak juz powinna byc zła na tego goscia!!! No sa rozni ludzie, czasem sie trafia na takie wredne typiary, ale dzieki temu człowiek sie uczy na błędach i bywa pozniej ostrożniejszy

Gość majacyStylGosc
wspołczuje ci!!:(

Gość ewfr
moj maz spotkał ja kiedys, bo był w firmie ktorej ona pracuje.. i wszedł do biura, przez jej biuroi..nie mowiac jej czesc..a ona na to"Mi juz nie powiesz czesc" a on "Nie juz nie" Jezoo na co ona liczyła?Ze po tym co mi zrobiła, moj maz mimo wszystko ulegnie jej wdziękom...i odpowie czesc??

Gość ewfr
Czasem mysle, ze prawdziwa przyjazn to tak rzadko wystepuje, ze to jakis wyjatek w naturze jest.Zdarza sie, ale bardzo, rzadko.Nie wiem czy komukolwiek obcenu pomoge jeszcze tak bezinteresownie..jak to zrobiłąm..z ta kolezanka!!!Boje , ze sie znow zawiode

Gość frefef
nie rzuca sie pereł przed wieprze

Gość nie mam kolezanki i git
przyjaźń to przereklamowane słowo na maxa wiem cos o tym mialam podkreslam mialam przyjaciolke zolze ale ok klocilysmy sie ale to tez norma poklocilysmy sie i co do czego napisal;a mi ze nie chce mnie na swoim weselu bo jej je popsuje nie poszlam oczywiscie sie nie odezwala wielce obrazona jak moglam nie przyjsc a wystarczylo zeby powiedziala nie wyglupiaj sie masz byc na weselu i bym byla] wczesniej przychodzila zwierzala mi sie i bylam jej potrzebna teraz ma mnie w d... ale ok lepiej nie miec wcale przyjaciol niz miec takich co chca cie trylko wykorzystac i potrzebni jestesmy im tylko zeby sie wyrzyc wyzalic i poklocic bo maja zly nastroj:(:(:(: 😭

Gość Zizuuu
Ja miałam taką [sudo przyjaciólkę dłuższy czas. Rozstawała się z męzem,cierpiała,miała problemy fiansowe. Zaczeła sie puszczać na lewo i prawo-nie oceniałam jej. Tearz niedawno sprzedała dom i ziemię za ok. 700tys. zł i ma kasę...jakos szybko ta przyjaźń wyparowała...