Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość just-simple-girl

Puszczanie się

Polecane posty

Gość just-simple-girl

Jak myślicie, gdzie jest granica po przekroczeniu której dziewczyna: "[puszcza się" . Czy sypianie z wieloma partnerami, ale nie za pieniądze, tylko dlatego, że ma na to ochotę, to już puszczanie się? Albo pójście do łózka na pierwszej randce? Czy może puszczanie się istnieje tylko wtedy, kiedy bierze się pieniądze za seks? Gdzie jest granica według was?

Gość ghytrfdgfggftyhjkiuytr
co za roznica jak to nazwiesz? jezeli pojdziesz do lozka na pierwszej randce lub bedziesz zmieniala facetow jak rekawiczki bedziesz po prostu latwa, a faceci takich kobiet nie szanuja. Niektore oczywiscie chca byc latwe, takze jak ci to nie przeszkadza to droga wolna:)

Gość 54435
czego tu mozna zazdrościć???hmmmm i tak nosisz w sobie ok 5kg pasożytów robali toksyn śmieci w postaci kamieni kałowych,procesów gnilnych przemiany materii fuuuuujj

Gość oto..ja..
ghy...mylisz pojecia...oczywiscie nie jestem za tym,aby kobieta sypiala ze wszystkimi mezczyznami z jakimi sie tylko da,ale uwazam,ze skoro kobieta ma ochote na seks,a w koncu to naturalna potrzeba kazdego z nas,i robi to z wlasnej nieprzymuszonej woli to nie mozna o niej mowic latwa.jesli idzie z kims do lozka to oznacza ze ta osoba jej sie podoba i najnormalniej w swiecie ma z nia ochote na seks...w czym tu widzisz latwosc?przeciez ona tego chce...kreci ja to,odczuwa przyjemnosc...a to chyba calkiem inna sfera niz analizowanie jej latwosci...ja jak mam ochote na seks to po prostu ide z mezem do lozka?czy jesli mam ochote na to 2 razy dziennie to oznacza ze jestem latwa?dla mnie niewazne jest czy to sie robi z mezem czy jesli ktos go nie ma to z jakimkolwiek mezczyzna...mam ochote,robie to i nie zamierzam sie nikomu tlumaczyc...zreszta tylko idiota nie zrozumialby czemu idzie sie z kims do lozka.poza tym zmienianie facetow...jesli ktorys z nich bylby wystarczajaco dobry i odpowiedni to by z nim zostala,a skoro jej nie odpowiada to szuka drugiego i z nim sie spotyka a co za tym idzie wspolzyje...i w tym rowniez nic dziwnego nie widze....co do pirwszych randek z seksem...moj obecny maz tak mnie krecil od pierwszej randki ze nie myslalam o niczym innym jak pojsc z nim do lozka...i tak wlasnie zrobilismy....czy to oznacza ze bylam latwa?!myslisz ze to pomyslal o mnie?raczej nie skoro jestesmy malzenstwem:)

Gość ciekawe ze jak facet
sypia z kobietami na pierwszej randce, to nie mowi sie o nim latwy??? ;)

Gość oto..ja..
ps...facet jak sypia z wieloma laskami tez jest latwy:)a raczej kurwiarz:)to dziala w dwie strony...takich facetow tez nie chca kobiety:)

Gość tak znamy
eo wogóle nie działa w zadne strony,kobie po to jest by dawac a facet po to jest by sobie zasadzic,takie jest zycie i nikt tego nie zmieni

Gość gość
facet który bierze sobie za żonę kobietę która daje na pierwszej randce to idiota , bo da ona też innym , ale idioci chodzą po tym świecie na szczęście dla puszczalskich kobiet :)