Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bebe2

Dlaczego tak postąpiła moja kuzynka?

Polecane posty

Gość bebe2

Moja kuzynka ma w sierpniu slub. Zaprosila moich rodzicow i siostre z chlopakiem na slub i wesele, a mnie nie. Rozumiecie to? Cos mam jej powiedziec? Przyznam ze kontakt z nią był raczej sporadyczny ot tak, ale moja siostra tez malo sie widywala znią.

...nie masz sie czym przejmowac, ja bym sie cieszyl! :) Przynajmniej problem z głowy z kim tu isc! :)

Moja kuzynka tez zaprosila tylko moich rodzicow a jest tylko rok starsza ode mnie :O

Gość bebe2
Rozumiem, ale ja z chęcią sama lubie sie bawic na weselach, a zawsze jest duzo chcetnych by potanczyc pobawic sie wiec to mile spedzony czas ona mi darowala... ah nierouzmiem jej czemu tak postapila :(

Teraz przeczytalam calosc... bo u mnie bylo tak ze kuzynka prosila tylko rodzicow bo jakby miala ich dzieci to by wyszlo jej 25o osob :O A moze podjela decyzje ze tylko PARY zapraza? ale to dziwne :(

Gość bebe2
to by było dziwne. Wiem, ze ze strony jej chlopaka jest jakas sama dziewczyna, ktora zaprosili. A moze porozmawiac znia o tym? tyle ze naprawde moje relacje znia sa dalekie.

Gość napisz czego oczekujesz
nie wpraszaj się na ślub tym bardziej na wesele:O

Gość Tomcio z Paluch
ale to nas sie pytasz dlaczego Cie nie zaprosila? Jej sie zapytaj a nie zadajesz pytania na ktore my nie mamy mozliwosci odpowiedzenia

Gość bebe2
no własnie jej sie spytac to raczej niewypada tym bardzej ze mowilam wam ze jakies blizsze relacje nas niełączą. Poprostu kuzynka ityle. Z siostra rozmawialam to mi powiedziala ze moze dlatego ze ty jej na ulicy nie widzisz czy w sklepie, nie dojdziesz do niej, nie pogadasz itd. tak mi powiedzial, a ja serio niezwracam uwagi kto idzie ulica tym bardziej ze chodze raczej zamyslona... Z reszta to nie powod by mnie nie zaprosic