Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

cukierkowa

Uczucie kolki w ciąży-któraś tak miała??

Polecane posty

Hej dziewczyny...piszę, bo sama nie wiem co o tym mysleć...jestem w 26 tc...wszystko jest ok...tylko od jakiegoś czasu dokuczają mi jakby kolki jak chodzę...wyjdę gdziekolwiek...idę troszkę szybciej (ale nadal spacerkiem) i zaczyna się....boli mnie po obu stronach, na wysokości pachwin...to uczucie mogę opisać tak jakby naciągały mi się jakieś więzadła...czasem krok ciężko zrobić:/ Któraś z Was miała coś takiego ?? Czy jest to jakiś niepokojący objaw??

Gość Marikaaaaaaaaaaa
tez tak miałam ;) to normalne, macica rośnie i naciąga wiązadła ;)

Aha...czyli nic w tym nienormalnego...a miałaś jakieś sposoby na ulżenie sobie jak cię tak dopadło podczas spaceru??

Gość j_paj
cukierkowa-mam identycznie to samo!

sposobow ulzenia nie ma :O jedyne to zatrzymac sie na chwile. i unikac napojow gazowanych. mnie notorycznie napadaly kolki juz w 3 minuty od wyjscia z domu. ale poczekaj jeszcze troche, kiedy podczas spaceru bedziesz odczuwac parcie na mocz :) to jest dopiero jazda :D trzymaj sie, buziaczki ;)

Napojów gazowanych nie piję wogóle!!! Czasem łapie prawie od razu po wyjściu...a parcie na pęcherz już mam czasem...wyjdę i zaraz mi sie chce siku:/ No cóż, jakoś trzeba z tym zyc..nie takie rzeczy przede mną...:) Ale wiem ze nie ma sie czym martiwc:)