Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ziomekkkkk

Prosze pomozcie mi....

Polecane posty

Gość Ziomekkkkk

Powiedzcie mi jedno jak mam rozkochac w sobie dziewczyne... Znamy sie juz rok.. bylismy raz.. zerwala.. bo mnie kochala.. nastepnie miala innego wytrzymala 3-4 tygodnie i go zuciala wrocilado mnie .... bo ma nadzieje ze mnie pokocha.. co mam zrobic aby mnie pokochala.. abysmy juz byli razem ?

Gość on cie po prostu nie kocha
dobrze ze o tym wiesz ,wez ją na wstrzymanie, poczekajcie nie urywajcie kontaktu to moze sie coś rozwinie ale nie możesz byc pewnieakiem tzn na kazde zawołanie.

Gość ulallalallalallalla
nie słuchaj durnych rad walcz walcz i walcz o nią, jake twm przetrzymanie, takie przetrzymanie moze skończyc sie tym, że ona sobie pomysli że ja po prostu olewasz i tyle

jak dla mnie juz cię kocha skoro rzuciła dla ciebie faceta .

Gość Ziomekkkkk
bylismy okolo 5 miesiecy.. zerwala... byla sama... mowial mi ze mnie niekocha... nastepnie miala faceta 3-4 tygodnie niewytrzymalme poporsiloem ja o spodkanie spodkalismy sie ... (a ona z nim była) po 2 tygodniahc zerwala znim wrocila do mnie .. i mowi mi ze chce mnie pokochac.... ale nie wie co czuje mowi ze jestem wniej ale nie wie czy to milosc.. a ja nie wiem co mam robic aby jej nie stracic

Rewelacja! Była z Tobą, później Cię zostawiła dla innego (takiego na kilka tygodni - nie ma co, gość musiał mieć klasę a ona olej w głowie!), teraz tamtego zostawiła i wróciła do Ciebie, bo ma nadzieję, że Cię pokocha - dostrzegasz idiotyczność tego wszystkiego? Nie próbuj nawet jej w sobie rozkochiwać, to ona nawaliła i ona ma się starać. Sam fakt, że pytasz o to świadczy, że nie jest Ci obojętna, tyle wystarczy na początek. Bądź miły, ale jej nie nadskakuj. Acha, i staraj się podchodzić do wszystkiego z dystansem - przykro mi to pisać, ale dziewczyna jest mocno niepewna i jeszcze niezbyt zasługująca na zaufanie.

Gość Ziomekkkkk
ja sam nie wiem co mam robic....

Gość No kuuurwaaaaaaaaaaaa
O ortografii pomysl troche a nie o dupie :O

myslisz, ze zrobisz cos na sile? ze mozna zmusic kogos do milosc? NIE DA SIE :o Tez uwazam, ze jest niepewna, skacze z kwiatka na kwiatek, nie wie czego chce, czego szuka, nie gwarantuje Ci milosci, moze byc tak, ze bedzie z Toba pare tygodni i znow pojdziesz w odstawke, jak pojawi sie inny na horyzoncie a poza tym, moze to tamten ja olal a Tobie powiedziala, ze zrobila to dla Ciebie....

Gość ile wy macie lat oboje
?

Po prostu bądź sobą kogoś albo się kocha albo nie . Przykre ale prawdziwe . W miłości nie ma nic na siłę .

Gość llllllll
Ona Ci tak powiedziała ze ma nadzieje ze Cie pokocha ? Walcząc zrobisz najgorszy bład jaki byś mógł zrobic, to ona Ciebie opuściła, trzymaj ją na dystans, bądz trochę nie dostępny, niech ona się trochę postara o Ciebie

Gość też uważam
że powinieneś poczekać aż sama zrozumie że Cię ocha i się postara.. odpuść jej, pokasz, że nie będziesz czekał wiecznie, pozwól jej pozazdrościć i potęsknić i czekaj aż sama zrozumie co traci..