Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MALEŃKAAAAAAAA ...

CZY DZIEKI TEJ DIECIE UROSNE??? -WEJDZCIE-

Polecane posty

Gość MALEŃKAAAAAAAA ...

Mam 12 lat, i 151 wzrostu, .. PONIEDZIAŁEK - sniadanie - 2 jajka na miękko, kanapka z serem żółtym i pomidorem, herbata. II sniadanie - danonek lub danio Obiad - zależy co bedzie .. , ale napewno jakis sok owocowy ( robiony przezemnie) Podwieczorek - sałatka warzywna, owocowa, Kolacja - Płatki owsiane z mlekiem, lub ser biały z cukrem, ** WTOREK sniadanie - płatki owsiane Corn Flakes z mlekiem, kanapka z serem żółtym i szynko chudą, II sniadanie - owoc jakis, lub warzywo obiad - zalezy co bedzie, napewno jakies warzywa podwieczorek - danonek, jakis jogurt kolacja - kanapka z szynką, serem , ** SRODA sniadanie - kanapka z jajkiem, szynką, mleko II sniadanie - jogurt, danonek obiad - zalezy co bedzie. podwieczorek - sałątka, jogurt, owoc kolacja - 2 jajka na miekko, mleko ** CZWARTEK sniadanie - płatki owsiane, kanapka z miodem II sniadanie - owoc, warzywo Obiad- zalezy co bedzie. podwieczorek - sałatka jakas, jogurt, danonek kolacja - kanapki z miodem, mleko ** PIĄTEK sniadanie - kanapki z szynką i z serem, pomidorem II sniadanie - owoc, obiad - zalezy co bedzie podwieczorek - koktalj owocowy kolacja - kanapka z białym serem, Nie mam pomysłu na niedziele i sobote - pomożecie ???? plus do tego - uprawianie sportów - cwiczenia na szpagat, hula hop, moze bieganie, rower, chodzenie, jeziorko, cwiczenia na uda, myslicie ze sie uda ?? starsznie zalezy mi na wzroscie przynajmniej do 160 ..

Gość Zasiłek
ile wzrostu maja twoi rodzice?

Gość gina-9190
jeśli chcesz urosnąć to - dużo białka zwierzęcego, pełnowartościowego, czyli np.: ryba, chude mięso drobiowe, jaja. Wapń też się przyda - ale jak widzę, już sporo jest go w twojej diecie (mleko, nabiał):) do tego dużo sportu - możliwie jak najwięcej ćwiczeń rozciągających, stretching, możesz zawisać na drążku kilka minut dziennie. Unikaj ćwiczeń siłowych.

Gość gina-9190
acha, jeszcze dobra jest joga. na twoim miejscu nie układałabym sobie takiej dokładnej diety. jadłospis może stać się monotonny i w ten sposób możesz pozbawić się ważnych dla organizmu i jego rozwoju składników. Niech dieta będzie urozmaicona. Jedz to, na co masz ochotę, ale oczywiście z umiarem. Wsłuchuj się w swój organizm.

Gość MALEŃKAAAAAAAA ...
jestem adoptowana,ale z tego co pamietam to mama była niska, a tata był b. wysoki.ponad 170 napewno, mama 160 - moze nawet mniej,

Gość debesciackkka
podnosze!!!!!!!!!!!

Gość fffadfdsdffsafda
up up up !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!