Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Omenka

moze to ciaza

Polecane posty

omenka;) probuj probuj;) i sie tak nie denerwuj;) tylko ze najlepszym objawem byloby to ze nie masz @;) wiec czekaj cierpliwie przez kolejne dni cyklu;) w kazdym razie zycze powodzenia i slicznej dzidzi;)

Gość Omenka
alez ty rudi sie podlizujesz :)

omenka dziewczyno o co ci wogole chodzi??? zadałas pytanie Dark Water odpowiedziała Ci a ty na nia naskoczyłas i wogole masz jakies pretensje caly czas! sory ze nie jestes w ciazy ale to chyba nie nasza wina .Ludzie chca milo odpowiedziec na pytanie a Ty sie czepiasz jakis drobiazgow,suwaczkow itp. jak wiesz co to jest beta i ile kosztuje to idz i ja zrob a nie zawracasz tylki na forum. Rany brak mi słow!!!

omenka ty moze zamiast do ginekologa to idz do innego specjalisty bo jak widac masz ze soba jakis problem! darkWater teraz jest super:)

Gość Omenka
uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu Rudi sie wsciekla ale nie mozna ci jestes w ciazy a jak twoj facio ??? juz nie zalicza innych,pogodziliscie sie:):)

Omenka, ale po co ta zlosc? nikt zlego nic Ci nie mowil, a teraz wszystko na nie... nie rozumiem po co

moj facio nigdy nie zaliczał ale zapytaj swojego bo moze inna jest z nim w ciazy.Nie wsciekłam sie bo szkoda mojego zdrowia i nerwo na kogos takiego jak ty. zreszta po co ja wogole z toba dyskutuje.

Gość Omenka
alez jaka zlosc???

Gość Omenka
sama pisalas ze masz z nim problem

nie pisałam tego do ciebie wiec to chyba nie twoj problem.

Gość Omenka
no pewnie ze nie moj tylko pytam :)

Gość Andor
A może to czyżyk??????????????????????????????? :D:D:D:D:D:D:D

ja tez sie staram i mam podobne objawy, tylko jeszcze mnie brzuch boli i o trwa juz jakis tydzien prawie a dzis 22dc, i nigdy piersi mnie nie piekly przed @ a wy dziewczyny nie wiem czemu sie sprzeczacie. ja chcialabym byc w ciazy staram sie od jekiegos czasu i nic za pierwszym raze nam sie udalo ale poronilam, i probuje dalej. i mam nadzije ze teraz bede i ze omenka tez a wam sie glupio zzrobi, za wasze zawistne i niemile komentarze. jak nie chcecie sluzyc rada to po prostu lepiej sie nie wypowiadaac, proste. pozdrowionka dla wszystkich, zaciazonych, staqrajacych sie i dla tych co na razie nie chca dzieci

Gość Omenka
110581 dzieki za poparcie... trzymam za ciebie kciuki!!! ja tez jestem po poronieniu... i wiem lepiej od Dark Water jakie sa objawy ciazy bo w niej bylam a ona tylko gazety czyta i na necie siedzi i sie udziela

czekam do niedzieli i wszystko sie wyjasni, czasem zakreci mi sie dziwnie wglowie, zobaczymy.

Gość Omenka
palisz? bo jesli tak to juz powinno cie odrzucac...jak reagujesz na zapachy... ciagnie cie tak dziwnie w brzuchu jak na @ widzialam twoje zdjecia na innym topiku, niezla z ciebie laska,ladniutka,a twoj facet boski

pale, ale bardzo malo, zurzam. czasem mam ochote czasem mnie orzuca, nie wiem, sama, moze po prostu nie wyszlo tego miesiaca:( dzieki za komplemeny

Gość Omenka
nie ma za co , to co mysle zawsze mowie lub pisze

Omenka... to byłas już w ciązy kiedyś czy nie? Bo czegoś tutaj nie rozumiem.... Pytasz jakie są obajwy ciązy, a dalej że jesteś po poronieniu....

Gość Omenka
tak bylam w ciazy ale spytac nie moge

Gość Omenka
talerzyk teraz rozxumiesz czy jeszcze nie

Gość Omenka
Jestem prosta jak instrukcja cepa i do tego histeryczka, więc się nie denerwujcie na mnie.

uciekam spac. nie kloccie i nie sprzeczajcie sie. kazde objawy sa inne, moje byly takie, ze mialam tak silny bol brzycha ze nie moglam wytrzymac az nie przynoslo to nic dobrego, teraz jest inaczej, moze pozytywnie, kazda ciaza jest inna nawet u tej samej osoby. 3majcie sie cieplo, pozdrawiam