Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ewka....

././.

Polecane posty

prędzej czy poźniej prawda wyjdzie na jaw ... tego sie najabrdziej obawiam... albo i nie, wszystkie dane masz w roczniku statystycznym, polecam, zajebista lektura:P

oczywiście! jak o problemie zrobiło się głośno, to wszyscy się mądrzyli, a wystarczyło, że lekko ucichł i każdy poszedł w swoja stronę. Sędzino powtarzam Ci jeszcze raz, statystyki kłamią, zobaczysz jak prawda wyjdzie na jaw, się przekonasz, zobaczysz :D

albo i nie, masz jednak racje co do tych statystyk, ubolewam , ze tak sie upierałam przy tym 😭 poszukam odpowiedzi w poradniku młodego zielarza, wszak napisany jest dla szczescia ludzkosci.... 🖐️

przemyslalam sprawe. zglaszam to do modera. trzeba poniesc konsekwencje swojego postepowania. przykro mi, ale sprawiedliwosc musi byc.

znalazłam topik i widzę, że problem nadal nie rozwiązany 😭 nawet moderatorzy nie potrafią go rozsupłać, aż strach się bać co będzie dalej. już mnie ciarki po plecach przechodzą, a sprawiedliwości jak nie było tak nie ma :O

Sprawiedliwość musi istnieć, skoro jest tak bliska kłamstwu. autor nieznany... rozwiązmy ten problem w koncu, bo mi sen z powiek spędza.... 😭

cały dzień o tym myślałam nie mogąc się skupić na pracy :O konkludując..........( to słowo mi się kojarzy z kołtuno-kołdunem) mniemam iż należy się zgodzić z autorką w kwestii poruszonego tematy aczkolwiek w dobie zaistniałej sytuacji....... waham się nadal aczkolwiek odrobinę :classic_cool:

ja Cie tylko ostrzegam przed nieprzewidzianym zaliczeniem gleby :D i przepraszam, nie powinnam zartowac 😭 od wczoraj panuje tu patos... pojde na topik dla debili 😭