Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ange87

prezent na roczek dla kuzynki-POMYSŁY

Polecane posty

Gość ange87

macie jakies pomysły co kupić kuzynce na jej pierwsze urodzinki? Prezent ma byc ode mnie, mojej siostry i jej chłopaka. POMÓŻCIE!!

Gość BeznadziejnaOsobaWcinającaTost
lalke misia zabawki przewaznie mają oznaczenia wiekowe :O popytasz w sklepie

Gość madalenak
zalezy ile chcesz wydac.mozesz kupic rowerek taki dla roczniaków,albo cos tanszego-bujaweczke wiszaca

nie kupuj zadnych misiow i lalek, bo rodzice tym rzygaja na pewno - na kazda okazje dostaje sie misia albo lalke. proponuje kupic jej ksiazeczke ale koniecznie z twardymi kartami, bo inaczej ja rozszarpie. jest mnostwo takich fajnych dla malych dzieciakow,z duzymi obrazkami, kolorowe, z bajerami typu strony, ka ktorych jest cos naklejone (imitacja piasku, roznych miekkich materialow, ktore pokazuja dana rzecz) Dziecko bedzie zaciekawione a przy okazji to fajna forma nauki i zabawy w jednym. moja corka dostala wlasnie cos takiego na 1ur i nie moze sie do dzisiaj z nia rozstac, a ma juz 3lata;)

Gość ange87
Ubranek to niby nigdy dosc, ale ona ma naprawde duzo... zabawki...hmm...chyba lepiej tez nie... O ksiazeczce tez myslałam... Myslałam tez nad jakas fajna posciela... Choc wydaje mi sie ze ten prezent powinien dawac dziecku radosc...

Gość ange87
nikt nie ma pomysłu żadnego?

Gość bvhgvkugvkvljhvl
moja mała dostała samochodzik na którym się jaździ ,są tam melodyjki i mini karuzela za ok:160zł.uwielbia to.

no taki samochodzic, chyba Fischer Price jest super, to sie napewno spodoba:)

Gość bvhgvkugvkvljhvl
może konik na biegunach ok:130zł? zamek dmuchany z kulkami w środku ok: 120zł (potrzeba na to dużo miejsca)

Gość bvhgvkugvkvljhvl
nie to nie było z tej firmy ale bawi się tym już ok. roku , cały czas.

Gość bvhgvkugvkvljhvl
mimo wszystko myślę ,że na książki jest za wcześnie. Moja zaciekawiła się książkami mając ok: 1,5 roku . Książki są świetne ale jeszcze się z nich chyba nie ucieszy, chyba że będzie dodatkiem do innego prezentu

roczne dziecko \"nie umie sie cieszyc\", tym bardziej jesli tego dnia dostanie duzo prezentow:P Z ksiazka nalezy oswajac dziecko od malenkosci, im wczesniej tym lepiej.

Gość bvhgvkugvkvljhvl
moja córka ucieszyła się też z takiego mini zestawu obiadowego+mała kuchenka+garnuszki (talerzyki,kubeczki, sztućce). OK:200części zapakowanych w jednej torbie. Mnóstwo elementów. Ok:50 zł. Dobre do piaskownicy jak i do zabawy w domu.

Gość bvhgvkugvkvljhvl
ja wiem ,że książki są super ale mówię na przykładzie mojej córki,że w wieku 1 roku nie interesowały ją zbytnio. Teraz zbliża się do 2 latek i je kocha.

Gość bvhgvkugvkvljhvl
rzucam luźne pomysły z życia a czy ktoś to wykorzysta to jego sprawa.

Gość gyuiftidir
ja miesiąc temu kupiłam na roczek córce qzynki konika na biegunach,jak sie naciska na uszy to rży i galopuje.Zapłaciłam 140 zł,a mała szalala ze szczęścia

takie kubeczki i talerzyki to i chlopcy lubia, i z tego co pamietam drogie to nie jest. Sama sie tym bawilam:P Autorko ile chcesz wydac na to??

Gość ange87
Cos ok 100zł... Teraz to juz sama nie wiem co ja by moglo zainteresowac... na widok byle czego sie smiej, jest strasznie ciekawa swiata, wszystkie zabawki jakie miała dotychczas juz jej sie znudzily. Wiadomo ze taki maly dzieciak nie bedzie siedzial "wiecznosc" przy zabawkach, ale chodzi o to zeby chociaz chwile sie czyms zajeła.

wiesz co jest fajne , zabawki do wanny, sa takie z Fisher Price, to sie sklada z 5 zabawek (rak , ryba , gwiazda.i cos tam) i to przykleja sie do wanny, super zabawa:)

Gość bvhgvkugvkvljhvl
albo po prostu kup: 1) ten zastaw talerzyczków (jeśli to dziewczynka)+książeczkę;lub 2)trąbiący samochodzik na którym będzie jeździć ok: 60zł(też b.fajny)+książeczka; 3)albo zastaw do piaskownicy (max. 20zł;łopatka, wiaderko,grabki,wiatraczek), +książeczka+słodycze czasami dużo drobnych rzeczy w paczce bardziej cieszy i jest większe prawdopodobieństwo,że się przyda i spodoba.