Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość danusia_lat_15

Co robić?

Polecane posty

Gość danusia_lat_15

mam problem... Mam cudownego chłopaka, jesteśmy ze sobą od kilku miesięcy i on nalega na rozpoczęcie współżycia. Kocham go, ale nie jestem jeszcze na to gotowa. Boję się ciąży i bólu... Z drugiej strony, jeśli tego nie zrobię, mogę go stracić, w końcu ma już 20 lat i swoje potrzeby. I jato rozumiem... Co robić? Poradźcie, bo jestem w kropce :(

Gość no cóż moim zdaniem
kocha to poczeka.... A próbowałaś np go zaspokajac w inny sposób a on Ciebie? To jest sposób na jakiś czas

Gość uliguls
zrób to, raz się żyje!

no nie bez przesady nie powiesz mi ze sie zgodzisz bo Twoj facet nalega!jak kocha to poczeka widocznie az taki cudowny nie jest jesli Cie namawia, masz jeszcze czas dziewczyno i młoda jestes!seks musi wyjsc sam z siebie a nie z namowy!a pomyslalas co zrobisz jak w ciaze zajdziesz, jeszcze narobisz problemow sobie i jemu bo niewiem czy wiesz ale seks z osobą nieletnia jest zabroniony grozi za to kara do 10 lat pozbawienia wolnosci.Wieszto jest Twoja sprawa co zrobisz ale zebys pozniej nie zalowala swojej niedojrzalej decyzji .

Ma swoje potrzeby - jak słyszę takie gadanie to ,mnie krew zalewa !!!! Dziewczyno patrz na siebie i na swoje potrzeby

Gość 14 LAT
MUJ CHŁOPAK TEŻ MNIE NA TO NAMAWIAŁ ALE WYTLUMACZYŁAM MU ŻE JAK NA RAZIE MIE JESTEM NA TO GOTOWA A ON POWIEDZIAŁ ŻE BĘDZIE CZEKAŁ I JAK NA RAZIE JUŻ NIE WSPOMINA O TYM TEMACIE A ON MA 17 LAT

Gość *sir-lary**
he he, napisz do brawo girl