adinka11 0 Napisano Lipiec 25, 2007 Wtam. Zaczynam dzisiaj brac nowe tabletki antykoncepcyjne po dlugiej przerwie. Moje pytanie brzmi tak: co jesli zwymiotuje lub dostane biegunki? ...a co jesli znow bedzie mi slabo na zoladku? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Figaa 0 Napisano Lipiec 25, 2007 no jak zwymiotujesz w ciagu 4 godzin od zazyci atabletek to musisz wziac dodatkowa z zapasowego opakowania. Tzn nie dokonca rozumiem pytania. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
adinka11 0 Napisano Lipiec 25, 2007 aaa przepraszam:/ nie napisalam wszystko jka chciala:) chodzi mi o to ze jesli wezme ta zpasowa tabletke i znow sie zle poczje i zwymotuje, to co wtedy? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Figaa 0 Napisano Lipiec 25, 2007 no ciezka sprawa bo jesli ja bym zwymiotowala to odczekala bym ze dwie godziny wzial cos na zaladek i dopiero wtedy jak poczuje ze juz mi lepiej to wtedy bym wziala nastepna tabletke Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach