Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

pyzia syzia

Lista perfumów, które przyprawiły was o mdłości, bóle głowy itd..

Polecane posty

Stwórzmy taką listę hmmm? Zapachów, których po powąchaniu w życiu byście sobie nie kupiły. Tylko mam prośbę- nie komentujmy wpisów poprzedniczek, bo jak wiadomo odczuwanie zapachu to sprawa bardzo indywidualna, nie kłóćmy się, po prostu wpisujemy co NAM osobiście się nie podoba. Moje typy: 1. Eden- Cacharel- (ten klasyczny) 2. Prada- Prada. 3.Insolence- Guerlain. 4. Escape- C. Klein 5. No.5- Chanel

hmm, napewno jest wiele takich perfumów, zdarza mi sie jaki ide do sephory powąchac coś co śmierdzi, ale wtedy nie zapamiętuję nazwy tego :) A Eden to jeden z moich ulubionych :)

ale to prawda że pisze się perfum a nie \"perfuma\" i nikt nikomu tutaj przecież nie ubliża.

zwracanie uwagi na czyjeś błędy jest bardzo niekulturalne- nie wiesz o tym? A teraz proszę dalej na temat:) A forma perfumów jest formą dopuszczalną- ale to już trzeba wiedzieć:)

ja niestety nie znam nazw tych perfumów, ale czasem w pociągu, tramwaju czy gdziekolwiek nie da się po prostu wytrzymać. właściwie to nie podoba mi się chanel 5

Moim zdaniem nie uczenie się poprawnego stosowania języka polskiego jest gorszym złem niż poprawianie tych którzy źle mówią ( piszą) . I autorko topiku to że uzywasz niewłaściwej formy słowa perfumy nie świadczy o wysokim ilorazie twojej inteligencji. W dodatku jeśli będziesz tak mówiła to wiele osób, które usłyszą te słowo pomyśli o tobie, że jesteś niedouczona.

mi tez wlasciwie ta 5 kojarzy sie zapachem dla kobiet po 50-tym roku zycia,jak widac jeste wiecej takich osob,ktorym ten zapach przeszkadza,wiec to chyba nie chodzi tu o cene

Chanel Coco Mademoiselle ---najobrzydliwszy jakikolwiek wąchałam----nie wiem jaki składnik mi w nim nie odpowiada,może piżmo??? ale znam osoby,które go uwielbiają zapach to sprawa indywidualna...może na mnie tak śmierdział :D:D:D

ale 5 też nie lubię, Chanel mi nie leży jednym słowem:D

zaraz tu się spokojnie i kuluralnie zrobi i na temat dodatkowo. Już się tym zajęłam:) Cierpliwości..... na każdego jest jakiś sposób:)

bo zapachy od Chanel są specficzne- bardzo trwałe, ale i ciężkie, klasyczne, mam wrażenie, że nie dla młodych dziewczyn. Są bardzo poważne i klasyczne.

a to fakt- te zielone chance to jakiś wyłom:) A allure sensuelle są rzeczywiście piękne- ale nie wiem czy odważyłąbym się ich użyć do pracy:)

ja nie lubię zapachu carolina herrera 212... niestety moja dziewczyna wręcz przeciwnie ;)

przepraszam, ale kazałam skasować te głupie posty nie na temat i przy okazji wycięło też fajne wpisy. Topik aktualny:)

szkoda, że przy okazji nie popraosiłaś moderatora o poprawienie błędu językowego jaki zrobiłas w tytule :P