Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 19-latek

Pomozcie 19-latkowi

Polecane posty

Gość 19-latek

Jak radzic sobie z wyskakujacymi krostami? W tym wieku jeszcze je mam i sie az tego wstydze :/

Jeżeli jest to problem na dużą skalę to najlepiej udać się do dermatologa. Osobiście polecam lek \"Isotrexin\", ale to jest na receptę, więc i tak musiałbyś lekarza odwiedzić.

Gość sauna
sauna i kąpiel hartująca pod prysznicem lub w basenie krytym, oprócz tego prawidłowa dieta.. Szczegóły w t. Sauna, Hartowanie, Zasady dietetyczne na www.vademecum.zdrowia.prv.pl

Gość 19-latek
Na duza skale to nie jest, ale wyskoczy mi cos pod nosem, albo na skroni, zanim zdazy sie zagoic to w kolejnym miejscu i tak caly czas... nie wiem, czy to zalezy od diety czy co? Myje twarz regulanie, a mimo to juz widze jakies zaczerwienienie i na anstepny dzien juz wyskkauje. Juz nerwicy dostaje...

Gość 19-latek
Czyli jednak od diety zalezy tez...

Gość sauna
no dermatolog i leki wspomagające też, ale najlepiej zmusić organizm do samoregulacji. Leki kosztują a ich stosowanie jest uciążliwe.

ja polecam specyfik AFRONIS, kiedys to był Acnosan, później Afrodyta, teraz się nazywa Afronis - kosztuje max 8 zł dość duża buteleczka, na takie syfki od czasu do czasu pomaga bo dobrze oczyszcza i wysusza skórę, wiem co mówię pzdr

Gość 19-latek
Afrodyta? Uzywalem :) Ale to juz dawno, ale z tego co pamietam to srednio dawalo efekty. Chociaz moge sprobowac jeszcze raz po tak dlugim czasie...

na mnie działała super i caly czas działa. teraz czasem też coś wyskoczy, wiec przemywam Afronisem i na drugi dzien ładnie zaschnięte pięknie się goi