Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pustynna burza

HEEEEEEEEEEELLLLLLLLPPPPPPPP!!!!!!!!

Polecane posty

Gość pustynna burza

Co robic? Mam wspanialego meza ktory kocha mnie nad zycie, jest czuly, opiekunczy, jest po prostu idealem! Idealem z jedna wada.. on nie lubi seksu :( oczywiscie kochamy sie 2-3 razyw tygodniu (dla mnie to za malo) widze ze jest mu dobrze..jak juz zaczynamy jest wspaniale ale zachecic go do tego to trudne zadanie..on woli spac a w zyciu liczy sie dla niego okazywanie uczucia w iny sposob niz sex. bliskosc tez jest dla niego bardzo wazna.. codziennie obdarowuje mnie tysiacami pocalunkow no ale sex wrrrrrrrrrrrrrrrrrr 😠

Gość 44554678
Nie lubi seksu ?,ja to bym mógł robić 2 razy nawet dziennie. A seks oralny uprawiacie ?

Gość Zastanow sie
Masz kochajacego meza,okazuje Ci uczucie na kazdym kroku,kochacie sie 2-3 razy w tygodniu,wszystko jest ok.Czego Ty dziewczyno chcesz wiecej?Moze lepiej zeby Cie pral codziennie a wieczorem uprawial z Toba sex?Pamietaj,ze nie mozny miec wszystkiego.Wnioskuje,ze jestes egoistka dla ktorej licza sie tylko wlasne pragnienia.Malzenstwo to kompromisy.Zeby wszyscy mieli takie problemy jak ty....Swiat bylby cudowny.

Gość help i need somebody
help not just anybody help i need someone heeelp when i was younger so much younger than today i never needed anybody's help and anyway but now these days are over and...?