Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Linamina

solarium a ciaza

Polecane posty

Gość Linamina

dziewczyny jestem w 26 dc dzis zrobilam test 2 kreski w poniedzialek i w piatek i w srode bylam na solarium nie podejrzewajac ze jestem w ciazy.czy to moglo zaszkodzic dziecku?

Gość Linamina
prosze niech mi ktos odpowie boje sie!

Gość nie wiem ale
napewno solarium jest nie wskazane w ciązy idż do lekarza jak najszybciej no i nie denerwuj sie tak bo dopiero zaszkodzisz dzidziusiowi

Gość Linamina
a ja czekam i czekam i czekam

na pewno nic sie nie stanie. Ja dopoki nie wiedzialam (do ok 7 tc) chodzilam na solarium i na silownie. I maluszek jest zdrowiutenki. Ale lepiek solarium juz teraz odpusc :)

nie jestem w ciazy, chyba;) ale wydaje mi sie ze nie powinno, czytalam niedawno jakis topik wlasnie z tym zwiazany i jedna z dziewczyn powiedziala ze lekarz powiedzial ze nie powinno zaszkodzic, bo to zaledwie kilka min i chyba nie przegrzewalas sie za bardzo. gratulacje i powodzenia

na początku ciąży (jak jeszcze nie wiedziałaś) to nic się nie stanie złego na pewno ale potem generalnie zrezygnuj z opalania, także na słońcu, bo można dostać brzydkich brązowych plam na skórze, które mogą potem zostać na całe życie 9 miesięcy wytrzymasz :D