Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Żabi kruk

Co slychac w Krakowie?

Polecane posty

Gość wlasnie słychac Big Bena

heheheh A tak na serio. Jak tam studentki? Z checia bym poszedl na jakis damski kierunek ( jakas filologia, albo pedagogika , moze cos na AP ). Wtedy jakas dziewczyna sama by mnie poderwala ;-)

Moze nie Ty. Ale jak studiowalem w Krakowie to byly takie dziewczyny które mnie podrywaly. Szkoda ze bylem az taki niesmialy :-( One byly naprawde super - mile, inteligentne i ladne.

Gość jedno jest pewne
na Brackiej pada deszcz

Jak tam studentki - teraz sa wakacje - mniej ich zapewne, golebie, Adas... ?????????????????/

Odradzam AP,kończe właśnie 4 rok i mam dość!A panienki głupsze niz ustawa przewiduje,przynajmniej te w mojej grupie :-O Rynek najpiękniejszy nocą,w ciągu dnia wolę przebywać na obrzeżach miasta królów!.

Gość lewsokrzydłowa
poszukaj dziewczyn z UJ :)

Akurat studiowalen na UJ. I tam mnie dziewczyny podrywaly ( zdarzalo sie ). Rzeczywiscie one byly super. Co ja bym dal zeby tamte czasy wrócily. Czemu ja bylem taki niesmialy :- Warto pojsc na studia filologiczne ( Colegium Paderevianum ).

Jaki kierunek studiowalem? Tego nie zdradze. Móglbym zostac zdemaskowany :-) Ale wiecej na nim bylo chlopaków niz dziewczyn ( to byla mala roznica ). Z kolei jak robilem studium pedagogiczne - tam sporo bylo dziewczyn i tam mnie szczególnie jedna podrywala.