Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Mila27

Sprzedam subtelną i elegancką suknię ślubną

Polecane posty

Sprzedam suknię ślubną Margarett model Viareggio. Została zakupiona w salonie firmowym w Krakowie. Kolor - ecru, szyta z materiału podobnego do grubej satyny, na matową stronę. Suknia jest dwuczęściowa (sznurowany gorset + spódnica z podpinanym trenem), posiada piękne bolerko z francuskiej koronki oraz halkę szytą na wymiar z regulowanym, wyjmowanym kołem (za jego pomocą można regulować długość spódnicy). Suknia jest skromna, elegancka, prosta - posiada jedynie poziome marszczenia na gorsecie. Myślę, że będzie idealna na dziewczyny o wyjątkowej, nietuzinkowej urodzie. Jest bardzo wygodna i lekka, w żaden sposób nie krępuje ruchów i nie przeszkadza w tańcu. Tren można podwiązać na specjalnych tasiemkach. Rozmiar - 36, z możliwością regulacji od 34 do 38 (gorset jest sznurowany i posiada spory zapas materiału, a talia znajduje się pod gorsetem, bardzo wysoko, więc jej rozmiar nie ma znaczenia). Suknia była szyta na 178 cm wzrostu, z uwzględnieniem dodatkowych 4 cm na obcas. Można ją bez problemu skrócić (nie ma żadnych aplikacji na spódnicy), jak również długość spódnicy można regulować za pomocą koła z halki. Spódnicę przydałoby się jeszcze raz przeprać, bo w pralni wyprali ją tylko raz - na więcej się nie zgodziłam, bo w tym samym czasie zniszczyli mi tam żakiet i odebrałam suknię wcześniej, po prostu bałam się, że ją też uszkodzą. Jestem z Katowic, suknię można mierzyć u mnie albo w Tychach, u mojej mamy. Cena wyjściowa - 1400 zł (w salonie zapłaciłam za wszystko 2320 zł). Oczywiście podlega ona negocjacji - jestem otwarta na wszelkie propozycje :-) Zdjęcia wyślę na maila (i raczej preferuję taki rodzaj kontaktu). Pozdrawiam

Gość KOWAN
POPROSZę O ZDJęCIA kowan22@op.pl