Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Esmeralda79

Czy po jedwabiu włosy są przyklapnięte?

Polecane posty

Gość Esmeralda79

Mam niezbyt gęste włosy i przez to są mało puszyste.Chciałabym używać jedwabiu,ale obawiam się,że skoro on wygładza, to moje włosy będą bardzo przyklapnięte.Czy to prawda?????

Gość taka sobie zwykla dziewczyna
jak masz cienkie wlosy bez zycia to nie ma sensu - po jedwabiu robia sie ciezkie i szybciej sie rpzetluszczaja, kup sobie malutka buteleczka za okolo 7 zl i sporobuj dawac baaardzo malutko - tak na probe ale moim zdaniem delikatne wlosy moga oklapnac po jedwabiu

Gość Esmeralda79
Nie no,delikatne nie są,nawet dość mocne tylko że dość mało ich jest i są puszyste tylko jakiś czas po umyciu a potem przylegają do głowy przez co wydaje się że jest ich jeszcze mniej :( Chyba spróbuję stosować kropelkę.A ładnie ten jedwab pachnie?Czuć go na włosach jak wyschną?

Gość maggie-jill
po jedwabiu włosy nie są oklapnięte, ale nie bierz go za dużo na głowę, troszkę wystraczy, żeby włoski pięknie się błyszczały, a za dużo - sprawia,, że są oklapnięte

Ja uzywam jedwabiu i nie narzekam :D Myje wlosy codziennie, ale robie tak juz od dluzszego czasu. Mam ladne i gęste wlosy:)

Gość taka sobie zwykla dziewczyna
jedwabiu uzywa sie kropelke na poldlugie/dlugie wlosy i lepiej nie dawac wiecej, za kilka zlotych mozna sprobowac - moze bedzie pasowac :-)

przeciez jedwabiu nie stosuje się na całą długość włsoów, tylko końcówki. wtedy się nie przetłuszczają

Gość Esmeralda79
dzięki dziewczyny za rady :* Jutro biegnę do sklepu :)