Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

haslanka

czy mozna wziac 1 tabl nie podczas 1 dnia krwawienia??

Polecane posty

mam male pytanko.. czy warunkiem skutecznosci tabl jest to ze 3eba pierwsza wziac w 1 dniu krwawienia?? please.. wypowiedzcie sie!!

TAk jeśli chodzi o skutecznośc to tak, tylko jak się weźmie w pierwszy dzień miesiączki to tylko wtedy działaja antykoncepcyjnie.

aaaa i przy pierwszym opakowaniu warto dodatkowo zabezpieczyc sie prezerwatywą. od następnego opakowania juz nie trzeba

jeśli weźmiesz od 2 do 5 dnia cyklu, bedziesz musiala sie dodatkowo zabezpieczac tydzien

nie trzeba przy pierwszym opankowaniu się dodatkowo zabezpieczać:O jesli zaczęło się brać pierwszego dnia krwawienia oczywiście

hehe.. ale mimo wszystko chyba bede wolala z guma.. ;/ tak dla wiekszej pewnosci! ..ale to jest suche-hym.. watpie ze dopadnie mnie taka chcica i w pierwszym dniu okresu i lyknieciu tabl bede zaraz chciala sie bzykac.. ;/ bez przesady.. i to krwawienie ;/ buu

Samanta o tym, że przy pierwszym opakowaniu lepiej sie dodatkowo zabezpieczyc dowiedziałam się od dobrego lekarza - i mam do niego pełne zaufanie

a ja o tym ze nie trzeba dowiedziałam sie od mojego, również dobrego lekarza oraz z ulotki

dziewczyny.. haha! bo zaraz zaczniecie sie klocic ;) a nie o to tu chodzi;] to jest pewnie tak.. ze tabletki dzialaja od razu ale lepiej sie zabezpieczyc dodatkowo! bo na jedego moga zadzalac od razu i w pelnej skutecznosci dla drugiego ogr zaczna dzialac po kilku dniach o dobrym dzialaniu

------------------->czyli nie ma innej opcji?? :( musi byc w pierwszym dniu krwawienia?? (ja chce juz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :[)

Gość windom earle
tak, musi być w pierwszym dniu krwawienia. albo od 2 do 5 dnia cyklu, ale wtedy trzeba się dodatkowo zabezpieczać przez 7 dni, jak już chyba ktoś pisał.

Gość Dinuś
witajcie dziewczyny :) Mam pytanie... 1 tabletke wziełam w 1 dni okresu ale ten pierwszy dzien był bardzo skapy....czy dobrze zrobiłam ..czy mogłam zaczekac do nastepnego dnia ? :(

chyba dobrze! ..nie ma okreslenia 1dzien okresu powienien wygladac tak tak i tak .. wiec mysle ze jest ok. kazdy ma inaczej tu chodzi o 1szy dzien krwawienia (i nie ma nigdzie o jakie krwawienie chodzi czy mocne czy slabe)