Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chlopaczek

Podkrazone oczy...

Polecane posty

Gość chlopaczek

Co robic z podkrazonymi oczami? :((( klade sie gdzies po polnocy codziennie, okolo 1 nawet, ale takie oczy mam od dawna... Da sie cos z nimi zrobic? Czuje sie jak nienormalny...

nie da się na to nic poradzic chłopaczku, hehehe:D Chyba że korektor pod oczy?

nie da się na to nic poradzic chłopaczku, hehehe:D Chyba że korektor pod oczy?

Gość chlopaczek
No nie wiem, pytam, bo moze sa jakies sposoby ;p

Gość jolaf
podkrążone? to je odkrąż

Gość Brzoskwiniowa
tez mam ten problem i stosuje korektor pod oczy, lecz mam fajna stara ksiazke ' porady babci aliny' :) dam Ci przepis ;) kiedy robia nam sie worki pod oczami, sprobujmy zastosowac bardzo skuteczne oklady z naprau szałwii. wziac lyzeczke ziol na pol szklanki wrzacej wody, potrzymac pare minut pod przykryciem, przecedzic, polowe wystudzic, polowe podgrzac. 2 platki waty wkladamy do goracego naparu, 2 do zimnego i na zmiane przykladamy przez 10min na zamkniete powieki. ostatni oklad powinnien byc zimny. zabieg ten stosujemy co drugi dzien wieczorem. zycze powodzenia;) ja narazie zrobilam go tylko raz, ale zeby widziec jakies poprawy trzeba chyba dluzej to stosowac:)

Gość Podkrążone oczy
mogą byc objawem zaburzeń krwi lub zakażeniem drożdżami lub grzybami (wewnętrznym). Warto przebadać...

proponuję żel pod oczy, opuchlizna i sińce schodzą w kilkanaście minut. z Każdym dniem sa mniej widoczne, po około tygodniu, dwóch znikają całkowicie. Żel jest bardzo wydajny. ja swój mam od sierpnia zeszłego roku i dopiero teraz mi się kończy. http://www.wellness.sklepy24h.pl/index.php?page=produkt_info&produkt_id=19322&limit=&promocja=&nowosc=&produkt_szukaj=&szukaj=&radio_szukaj=w_nazwa