Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lajnotttt

CZY BYŁYBYŚCIE ZADOWOLONE GDYBYSCIE MIAŁY TAKĄ FIGURE????

Polecane posty

Gość kilkaaa
ZAJEBISTA LASKA..MÓJ KOLEGA POWIEDZIAL ZE JAKBY TAKA MIAL RTO BY SIE CZUL TAK JAKBY WYGRAC W LOTKA MILIARDY:)

Gość mnie sie ona nie podoba
moze byc ma dziwny wyraz twarzy a cycki musiala sobie powiekszyc bo reklamuje bielizne

zdecydowania nie. Co więcej, mój mąż byłby kompletnie załamany :D Dziewczyna jest ładna, ale bardzo wysoka i prawie nie ma biustu :(

Gość plazowiczka
aaaaaaa to lima. na 1 zdjęciu jej niepoznałam.Ma niedowage bo to modelka,normalne Czy bylabym szczesliwa jak bym mialataka figure? Nie bo taką mam,nawet lepsze o!:)

Gość ghhhhfhd
niższa i wiekszy ciut biust i ideał byłby - co nei znaczy że LIma nei jest piekna....

Mojemu mezowi sie nie podoba, bo twierdzi, ze jest o wiele za chuda i wyglada jak szkielet. Powiedzial, ze nawet nie mialby do czego sie przytulic. Dziwny ten moj chlop :D Mnie sie tam ona podoba, i to bardzo!

Gość fgfg
przecudna:)

Gość eksperymentka
mnie sie nie podoba ze wzgledu na napuczona mine i poze- ogromna wada postawy- lordoza- nienaturalna ja lubie naturalne scharmonizowane ciala i pogode ducha;)

Gość bardzo piękna modelka
Niby chuda, ale jednak modelka musi wyglądać jak szkieletor. Gdyby utyła, to byłaby jeszcze piękniejsza, ale za to nie mogłaby być modelką. Zazdroszczę jej charakterystycznej twarzy i długich nóg.

Gość fr4ania
nie. nie jest to figura moich marzeń - nie podobają mi się cycki, tyłek i... albo dziwniestoi albo ma skrzywienie kręgosłupa - brzuch do przodu, pupa w tył... zła nie jest, ale to nie mój ideał. a ręce i nogi? lubię chude