Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fhefhefgd

silikonowe utrwalacze makijażu

Polecane posty

Gość fhefhefgd

Niedawna byłam na makijażu próbnym i nie byłam zadowolona z efektu - spłynął po 3 h.. Mam tłustą cerę, w ostatniej chwili zapisałam się do salonu kosmetycznego, w którym używają fixerów czy jakoś tak, w każdym razie utrwalaczy w sprayu z silikonem, w sumei i tak wątpię, że się utrzyma ten makijaż, więc napiszczcie czy maiłyście do czynienia z utrwalaczami i jak się spisały :-)

Gość ja mialam na slubie brata
malowala mnie wizazystka i nakladala mi baze pod makijaz: trzymal sie od 14 do rano , poprawialam tylko usta blyszczykiem, kup sobie dobra baze np lancome a na pewno wytrzyma albo znajdz dobra wizazystke

Gość hfufdswkdskd
mam nadzieję, ze wytrzyma, ale ja nie mam zamiaru kupować drogiej bazy tylko na 1 noc, mam nadzieję, że będa tam miały dobre kosmetyki

Gość ja kupiłam
dobra baze bo wole nawet wiecej na nia wydac ale móc uzywac jej na rózne okazje a wizyta u wizazystki to nie mały wydatek a makijaz tylko na jedna noc :) polecam odwiedzic sephore tam maja pełno tego typu specyfików w róznych cenach

Gość agatris81
ja mam tez tlusta cere a na moim slubie bylo 35 stopni wiec masakra ale makijaz trzymal sie do rana i tylko raz uzylam chusteczek matujacych :) mialam utrwalone takim fixerem wlasnie i potem sama sobie go kupilam i sprawdza sie rewelacyjnie :) jak ide na jakas impreze to sobie nim makijaz utrwalam :)

Gość tez Aniaaa
a wg mnie glupota jest skąpienie kasy na drogi kosmetyk bo "tylko jedna noc". Sorrki ale to nie jest tylko na jedna noc, bo bedziesz tego specyfiku mogla jeszcze potem uzywac. Na jedna noc jest suknia, buty i inne glupoty. Na to ci nie szkoda?

Gość nie polecam....
Nie polecam bazy pod makijaż. Ja się skusiłam, wydałam 150 zł, a nie byłam zadowolona z efektu, ale to nie ja miałam wtedy ślub, tylko szłam na ślub koleżanki.

Gość autorka topiku -
byłam na próbnym i makijażystka nałozyła mi taką właśnie cudowną bazę, efekt był żenujący, nie chcę wydawać kasy na drogie bazy, bo po prostu prawie się nie maluję, mam dobry podkład, na który mogę liczyć, ale na własnym ślubie chcę wyglądac inaczej, tym bardziej, że makijaż musi sie naprawdę długo utrzymać, na inne imprezy revlon colorstay załatwi sprawę :-)