Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

hania26

dlaczego okres...

Polecane posty

dlaczego okres pojawil mi sie po dwoch tygodniach ?? tzn chodzi o to ze dwa tygodnie temu, nawet nie cale 2 tygodnie! dostalam okres, trwal jakies 5 dni, i przed wczoraj dostalam znow okres (jesli mozna to nazwac okresem) a dzis jakby sie konczyl :/ bo nic ze mnie nie leci juz :/// o co kaman?? :/

Gość Brzoskwiniowa
a ile masz lat? i jak dawno dostalas okres?

no wlasnie ze nie bylam nad morzem :/ nad jeziorem w zeszlym tygodniu :O :] i chora tez nie bylam ani nie jestem. mam 21 lat, a okres dostalam 22.07 i dzis juz nie mam :l dziwne bo mam na ogol 6 dni okres:l ale dlaczego po poltorej tygodnia dostalam okres :/// cos ze mna nie tak ?

Gość najbardziej żenujące
a moze warto porozmawiać z lekarzem? może masz wahania hormonów, może stres - nikt Ci tego tu nie powie

Gość Brzoskwiniowa
a to przepraszam, myslalam ze moze niedawno dostalas okres i to od tego. mysle ze powinnas sie udac do ginekologa koniecznie

Gość taka sobie zwykla dziewczyna
no a moze to bylo raczej male krwawienie/plamienie okoloowulacyjne a nie okres? skoro jeden dzien trwalo... najlepiej isc do lekarza

wogole jak dostalam ten \'niby okres - plamienie\' to sie ucieszylam (chociaz wiedzialam ze za wczesnie)ale czy to krwawienie moze tez oznaczac ze nie jestem w ciazy ?:D tzn nie jestem nienormalna ale tylko no pytam poprostu czy nie musze sie stresowac ?:D

Gość Brzoskwiniowa
idz do lekarza i wszystko bedzie jasne! ;)

Gość taka sobie zwykla dziewczyna
czasowo ten dzien plamienia pasuje na owulacje, moze tez byz krwawieniem miedzymiesiaczkowym i jesli tak to nie ma nic wspolnego z ciaza lub jej brakiem :-D

czyli bez stresu mam sie poczuc? :D to druga dzis dobra wiadomosc dla mnie:D ale do lekarza i tak sie wybiore na kontrole :]