Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fgo

czy mali faceci mają więsze penisy?

Polecane posty

Gość fgo

prawda czy fałsz- obiegowa opinia

Gość lolkkkaaa
hmm..cięzkie pytanie...nigdy sie nad tym nie zastanawiałam:)zzawsze miałam wysokich facetów no i peniski też były dorodne:)

oj kobietki kobietki, to wszystko zalezy od budowy , genetyki itp. Sam jestem niski i drobny - 171 cm , wygladam jakbym mial 15 lat :p Mam malego peniska - 13 cm. Za to mam kumpla ktory tez nie jest za wysoki a jak kiedys podejrzalem go w kiblu , sprzet ma jak dab, to wszystko zalezy :)

Tez wyglada jakby mial 15 lat ? :) Ok ja jade do fryzjera , bo zaroslem , do napisania , bye :)

Gość pppppppppplllllll
też to słyszałam

no a ile rzeczywiscie ma lat ? :D Tez zawsze podrywam dziewczyny na slodkosc he he

Gość 13 cm to wcale nie tak malo
:)

Moze i nie malo ale jeszcze nie udalo mi sie sprawdzic niestety bo jak narazie nie mam zadnej laski a z pierwsza nie uprawialismy seksu :) Jak bede mial to i tak wiem ze bede potrafil zrobic jej dobrze :P

Generalnie- nie dyskyminuj osób nie wysokiego wzrostu. Proszę :P To że ktoś jest wzrostu średniego nie znaczy że jest do kitu. A teraz o temacie. To jest identycznie jak frustracja typu \"chłop jak dąb, jaja jak żołędzie\"- dlaczego? Los tak chciał. Jak mówi średnia- przeważają średni. A w necie znajdujemy przykłady megafalliczności jak też wyschniętych ogórków- więc nie generalizujmy. Wzrostu mam 1,74m- nie czuje się z tym źle. Moja obecna Pani jest bardzo zadowolona- tak więc, niscy(śmieszy mnie to... Ale napisze zgodnie z tytułem)- też mogą się podobać. Ale nie o tym mowa- mamy przykład pana 171cm wzrostu- i ma 13cm. Jakoś chyba nie wyraża frustracji swoją osobą ani penisem? Jak sam powiedział- ma kumpla który należy do podobnej grupy wzrostu i jest obdarzony. Natura dzieli jak chce- ktoś kto ma 1.95m wzrostu może mieć i 12, i 21cm. A i może być ktoś kto ma 1.65m wzrostu i może mieć analogiczną sytuacje. Ale generalnie- im drobniejszy ktoś, tym bardziej potęguje się wrażenie wielkości (przykład pana z linka). I co? I nic. Pozdrawiam ;)

KWS 89 , jesli masz tyle lat co w nicku to dojrzaly z Ciebie facet :) Mam brata co jest z 89 i naprawde moglby isc pobawic sie to piaskownicy :P Ale mniejsza o to , zgadzam sie z Toba , pozdrawiam rowniez :)

A dziękuję:) Owszem- za miesiąc kończe 18 lat ;] Widzisz- znaleźli się na forum przedstawiciele średniego wzrostu zadowoleni z siebie :) Tylko sprawa doświadczenia w sprawach łóżkowych jest bardziej zawiła.

Gość dudzio
Jak myślicie jakiej wielkości penisy zadowalają kobiety??

No masz racje , sprawy lozkowe zawsze sa zawile i roznie bywa z nimi :) Nie ma za co , tak wynika z Twoich postow :)

Uwaga. Mam problemy z trafieniem a klawisze. 8 piw i pol Johniego Walera robią swoje... Czy wielkośc ma znaczenie? Ma. Wystarzczy sie postawić ma misjcu pani- coś wielkości i dlugości palca wskazującego, może mieć problemy z zadowoleniem kobiety...

A niech ma 22cm. I tak mam więcej ;P PS. To pomarańcz więc możliwe że to poodszyw ;]

Gość 22 cm haha
Długość penisa Istnieje szeroko rozpowszechnione przekonanie, że długość penisa u mężczyzny ma bezpośredni związek z jego sprawnością seksualną oraz satysfakcją partnerki podczas stosunku płciowego. Seksuolodzy zaprzeczają temu i podają, że długość normalnego penisa w czasie spoczynku wynosi 6-10 cm, a podczas wzwodu (erekcji) 11-16 cm wyciag z Wikipedii Sciemniace a sami nie macie zielonego pojecia

Wybacz drogi \"czytaczu\" (?) wikipedii- ale po Twoim wykładzie mogę podarować nic więcej niż ironiczny uśmieszek i paw ;] Każdy ma tyle ile natura dała. \"Napalenie\" też jest takie ile pływa testosteronu. I tyle.

Gość jbhh
skoro twierdzicie ze u kobiet wzrost i budowa ciała m a wpływ na objętośc pochwy, to analogicznie powinno byc z penisami- niski, drobny- mały p wysoki, zudowany- duży p.

Ale tak nie jest jbhh :P Na kobiecyh cipkah to ja sie nie znam az nad to , bo w zyciu z bliska to tylko jedna widzialem podczas minety a wiec nie bede sie wypowiadal ;)

Jbhh- nigdzie nie twierdzę, ani nie wspominam o proporcjonalności ;P

Gość gość
Niscy faceci maja male penisy, rozmiar jest zazwyczaj proporcjonalny do wzrostu - SPRAWDZONE!:-)