Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

haslanka

co jest najlepszego w SEXie..??

Polecane posty

dzieki ;* wlasciwie to tylko czekam kiedy dostane okres.. pierwsza tebletka.. i mam nadzieje ze jakos sie do siebie zblizymy! i bedzie inaczej niz do tej pory:)

to niby nic takiego.. to tak samo jak facet robi dobrze swojej dziewczynie! no nie?! ale no kurde.. nic nie zrobie. nie wyobrazam sobie tego i tyle_pewnie jak sie przelamie to bedzie w miare sii ;] ale jak na razie to nie ma opcji (tym bardziej ustami) miezwykly facet (moze troche chory) ze po 2 latach NIC ;) juz niedlugo.. :):)

moze to glupie.. bo znam jakis tam super porad dla kobiet.. w COSMO tego jest wiele.. ale przychodzi co do czego to jakos nie bardzo sie w tym widzie.. TAK SZCZERZE_ *jestem nienormalna?* :)

Gość nowai22
a może poprostu jeszcze nie dojrzałaś do tego.... Wszystko w swoim czasie... nic na siłę:-)

ja tam nie wiem, ale dla mnie to sama przyjemność móc zaskoczyć mojego faceta jakimiś nowymi sztuczkami np. właśnie z cosmo

byc moze.. ale nie wydaje mi sie. to jest pewnie cos innego.. hmm.. ogolnie kiedys jak o tym myslalam co jest nie tak_to doszlam do tego ze wolalabym sex niz jakies takie piszczoty (ja jemu) Jestem egoistka.. ja sie nie opieram jak on chce cos ze mna zrobic.. a on biiiiieeeeeedny :(

Gość nowai22
moim zdaniem--- sama chęć :-) tzn chęć popieszczenia twojego chłopaka. Jednym słowem-przełamianie się :-P

czekam na wskazowki. dziekuje wszystkim za wypowiedzi!! czekam na wiecej :)

Gość kłaudia_22
Ile masz lat?

Gość PIERNICZEK
halsanka- jeśli go kochasz to taki krok (by go popieścić i dać przyjemność) nie będzie dla ciebie problemem.Najpiękniejsze jest to gdy widze na twarzy mojego misia że jest mu dobrze... :) to wynagradza wszystko.Ale jeśli nie jesteś gotowa to sie nie śpiesz.Pozdrawiam :) :)