haslanka 0 Napisano Lipiec 26, 2007 dzieki ;* wlasciwie to tylko czekam kiedy dostane okres.. pierwsza tebletka.. i mam nadzieje ze jakos sie do siebie zblizymy! i bedzie inaczej niz do tej pory:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
haslanka 0 Napisano Lipiec 26, 2007 to niby nic takiego.. to tak samo jak facet robi dobrze swojej dziewczynie! no nie?! ale no kurde.. nic nie zrobie. nie wyobrazam sobie tego i tyle_pewnie jak sie przelamie to bedzie w miare sii ;] ale jak na razie to nie ma opcji (tym bardziej ustami) miezwykly facet (moze troche chory) ze po 2 latach NIC ;) juz niedlugo.. :):) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
haslanka 0 Napisano Lipiec 26, 2007 moze to glupie.. bo znam jakis tam super porad dla kobiet.. w COSMO tego jest wiele.. ale przychodzi co do czego to jakos nie bardzo sie w tym widzie.. TAK SZCZERZE_ *jestem nienormalna?* :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nowai22 Napisano Lipiec 26, 2007 a może poprostu jeszcze nie dojrzałaś do tego.... Wszystko w swoim czasie... nic na siłę:-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
moniak 0 Napisano Lipiec 26, 2007 ja tam nie wiem, ale dla mnie to sama przyjemność móc zaskoczyć mojego faceta jakimiś nowymi sztuczkami np. właśnie z cosmo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
haslanka 0 Napisano Lipiec 26, 2007 byc moze.. ale nie wydaje mi sie. to jest pewnie cos innego.. hmm.. ogolnie kiedys jak o tym myslalam co jest nie tak_to doszlam do tego ze wolalabym sex niz jakies takie piszczoty (ja jemu) Jestem egoistka.. ja sie nie opieram jak on chce cos ze mna zrobic.. a on biiiiieeeeeedny :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
haslanka 0 Napisano Lipiec 26, 2007 :`( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
haslanka 0 Napisano Lipiec 26, 2007 co byloby najlepsza #niespodzianka# na 1szy raz:)?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nowai22 Napisano Lipiec 26, 2007 moim zdaniem--- sama chęć :-) tzn chęć popieszczenia twojego chłopaka. Jednym słowem-przełamianie się :-P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
haslanka 0 Napisano Lipiec 26, 2007 hihih.. dziekuje ;* Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
haslanka 0 Napisano Lipiec 26, 2007 piszcie piszcie piszcie ;););) jestescie koffani :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
haslanka 0 Napisano Lipiec 26, 2007 czekam na wskazowki. dziekuje wszystkim za wypowiedzi!! czekam na wiecej :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
haslanka 0 Napisano Lipiec 27, 2007 heLLo :):):):):):):) czekam na odpowiedzi ;] Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
haslanka 0 Napisano Lipiec 27, 2007 nie wierze ze nikt nic nie wie na ten temat :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kłaudia_22 Napisano Wrzesień 17, 2007 Ile masz lat? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość PIERNICZEK Napisano Wrzesień 18, 2007 halsanka- jeśli go kochasz to taki krok (by go popieścić i dać przyjemność) nie będzie dla ciebie problemem.Najpiękniejsze jest to gdy widze na twarzy mojego misia że jest mu dobrze... :) to wynagradza wszystko.Ale jeśli nie jesteś gotowa to sie nie śpiesz.Pozdrawiam :) :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach