Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ateistka-początkujaca

Homoseksualizm

Polecane posty

czy znacie jakiegoś geja lub lesbijkę? jak poznaliście, że jest to osoba homoseksualna? a może sama wam o tym powiedziała? jak ta osoba się zachowuje, ubiera, jak jest? czy źle czuje się ze swoja orientacją? czy ma partnera? jaki macie stosunek do tej osoby?

Ja nie znam żadnej homoseksualnej osoby i nie wydaje mi się,żeby ktokolwiek z moich znajomych był gejem. a dlaczego Cię to tak ciekawi?

bo ja znam taką osobę. nawet się z nią przyjaźnię. to chłopak, ja jestem dziewczyną. znajomi podejrzewają, że jesteśmy parą, el to bzdura. Zaufał mi i wyznał swoją orientację. Oprócz mnie wie tylko jedna osoba, jego siostra. W sumie widać po nim, że jest geje, bystrzejszy obserwator bez trudu to zauważy - w sposobie poruszania się, delikatności nietypowej dla chłopców, dbałości o ubiór i wygląd (przesadnej). Ale jest w porządku, to mój prawdziwy przyjaciel, Obecnie chodzi z kumplem mojego brata, który też jest gejem, ale mój brat o tym nie wie... gdyby się dowiedział, przestałby się z nim trzymać, bo nie toleruje homoseksualistów. nie mam nic przeciwko takim osobom. jestem ciekawa, jak widzą to inni

Gość dla niektorych jest
nie mam nic przeciw nim,dopoki oni nie zaczynaja przesadnie eksponowac swojej odmiennosci i domagac sie zrownania praw z normalnymi.

moja kolezanka zna wielu gejow i ma o nich bardzo dobre zdanie, ja rowniez nie mam nic przecikow homoseksualistom

Gość dla niektorych jest
moj kolega tez zna tysiaaaaace homoseksualistow.

Gość szania-tłejn
ja też nie mam nic przeciwko. ale widok całujących się chłopaków mnie obrzydza, co dziwne - dziewczyn nie. ale dopóki ich nie widzę, kiedy to robią, to jest O.K.

ja znam kilku gejów. sa zupelnie normalnymi ludzmi i naprawde swietni z nich kumple :)

Gość małaaa123
dobra wiem, że to nie na temat ale mam 17 lat i od paru tyg. jak przytulam moją przyjaciołke czuje lekkie podniecenie, czy to normalne ? czy to minie ? CZY TO ZNACZY, ZE JESTEM HOMOSEKSUALNA ? mam chłopaka i bardzo go kocham ale... zaczyna martwic mnie ta sytuacja z moja przyjaciółka :( Prosze pomocy ! Co mam robic ?