Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość why

21-letni facet oświadcza się dziewczynie - co o tym myśleć????

Polecane posty

Gość why

Mój facet ma 22 lata, rok temu mi się oświadczył (jestem w jego wieku), kocham Go bardzo! Oczywiscie teraz jesteśmy narzeczeństwem, za 3 miesiące ślub. Ale mimo to zastanawiam się, (biorąc pod uwagę to, że teraz większość facetów ucieka od ślubu albo biorą go po namowach swoich długoletnich partnerek ,najczęściej kolo 30 tki... ) dlaczego z nieprzymuszonej woli, będąc normalnym facetem, w ogóle przyszło mu to do głowy?;) tylko proszę o poważne komentarze, nic w stylu "bo jest idiotą" albo "dziewczyno po co się zastanawiasz idiotko lepiej się ciesz" (bo spodziewam się ze tutaj mogą się pojawić..

Gość Nie rób tego

Gość myslenie nie boli
sama pomyśl!!!!!!

Gość musisz być dobra w łóżku
i to bardzo dobra :classic_cool:🖐️

najwidoczniej bardzo Cię kocha. miesiąc temu mój najlepszy przyjaciel, także 22 letni ożenił się. tak się zdarza ;)

Gość why
To mnie podbudowaliście;) dzięki za wszystkie komentarze!!

Gość smutne bo
w tym wieku:o już nie chodzi o to że młody i głupi bo moze nie jest jest mnóstwo osób w tym wieku myslacych powąznie o życiu i bardzo odpowiedzielanych.Ale szkoda młodosci...przeciez jakbyscie się chcieli pobrac to sie i tajk pobierzecie wiec po co teraz i tak mi nie uwierzysz bo jestes bardzo zakochana ale ludzie się baardzo zmieniaja w tym wieku jeszcze, pamietam jak ja w tym wieku bylam zakochana i wydawało mi się że nic tego nie zmieni.....większość rozwodów obecnie jest własnei z tego powodu ze ludzie się za młodo pobieraja bo się mimo wszystko zmeiniają i tak jeszcze...

Gość albo jestess bardzoo
bogata';p sam znam jedna pare co tez ma po 21 albo 22 lata i we wrzesniu slub jak dla mnie chyba za wczesnie ale jak sie kocha to kto wie;d

Gość why
smutne bo - oczywiście biorę to pod uwagę, że w przyszłości może być naprawdę cieżko... ale myślę, że jak sie kogoś naprawdę kocha i pracuje nad związkiem, to można uniknąć i nudy, i rozwodu;) chociaz co ja wiem... jestem jeszcze młoda, ale przyjaciele mi mówią, że pomimo mojego "jajcarstwa" widać, że powaznie myślę o życiu

Gość jejkuuuuuuuuuu
kocha cie i tyle niewielu juz takich jest co chcą sie szybkom zenic i uwazam ze to slodkie:)

Gość why
czas pokaże... ale nigdy nie będę żałowała swojej decyzji, jeśli chodzi o ślub!!

Gość why
no wlasnie niewielu.. ;) koleżanki mi mówią że szczęściara ze mnie :P

Gość Nie rób tego
Człowiek jak myśli że kocha to sie wydaje taki silny a potem może tylko żałować

Gość muaaaaa
nie rób tego - dlaczego miałabym w przyszłości tego żałować, skoro teraz przeżywam wspaniałe chwile? Dlatego ,że może kiedyś pojawią się dzieci?? Nie mogę zakładać z góry że się nie uda, bo tak będzie. Naprawdę nie widzę różnicy pomiędzy ślubem teraz, a ślubem na przykład za 2 lata... ale troszkę zeszliśmy z tematu.. :P

Gość why
no właśnie muaaaaaaa - podobnie myślę;) pozdrawiam!!

Gość Nie rób tego
Zmarnujecie tylko ślub I potem będzie płacz

Gość why
nie rób tego - mówisz bo już się na takim czymś przejechałeś/aś??

bo Cię kocha i chce uroczyście, w obecności tych których kocha, przysiądz Ci miłość wierność i uczciwość małżeńską :) gratuluję i szczęścia życzę :)

Gość why
dzięki Monisiaa!! :);):P

Gość Nie rób tego
A za 2 lata spotkanie w sądzie

Gość why
nie rób tego - życie Cię niemiło doświadczyło? :(

Gość wamp
ja tez mam faceta ktory ma 21 lat i nie wyobrazam go sobie w roli meza, chociaz wiem ze bylby swietna glowa rodziny to jednak oboje wiemy ze to jeszcze duzo za wczesnie bo mamy mnostwo spraw do zrobienia oddzielnie wiec narazie jest dobrze tak jak jest. ale jezeli i Ty i On chcecie tego to ja wam blogoslawie i zycze milego wspolnego zycia!;) pozdrawiam

Gość Nie rób tego
Rozum przyjdzie po czasie