Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czy 4dni przed test wyjdzie

czy 4dni przed test wyjdzie??

Polecane posty

czy jak zrobie test 4 dni przed spodziewana @ to wyjdzie test?? mam rozne objawy. a kupilam test co wskazuje nawet 4 dni przed @ ciaze

Gość ja zrobilam test 2dni
przed spodziewanym okresem:) wyszedl pozytywnie.....

Gość to jaaaaaaaaaaa
spróbuj to będziesz wiedziała.... może nie pokazać jeszcze ciąży

Gość stereoliza
najlepiej poczekaj jeszcze do tej miesiaczki i zrob test w pierwszym dniu kiedy ma byc. To nie sa objawy kochana jesli bojisz sie i myslisz ze jestes w ciazy to tak twoj organizm reaguje i nie stersuj si etak bo opoznisz miesiaczke

macie racje wszyscy, ale czasem jest tak ciezko i kazda minuta to jak godzina a godzina to jak caly dzien. dzieki za rade. nie boje sie wrecz przeciwnie. a tez wiem ze jesli sie bardzo chce to wszystkie symptomy sie nagle pojawiaja.

zależy jak długi masz cykl i kiedy nastapiło zapłodnienie. jesli masz długi cykl , a zapłodnienie nastepilo w pierwszych dniach dzni płodnych pokaże, ci, ja miałam cykl 32 dniowy, planowaną @ poniedziałek, a w piatek przed test już pokazał mi pozytywny wynik czyli ciąże :) 🌻 12 tc

a moze go zrobi, nawet ja pokaze ze nie, przynajmniej nie bedzie mnie korcilo, albo nie bede sobie nic wmawiac.

Gość stereoliza
no to zrób!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! i daj nam znać;d;d

zrobie jutro rano i dam wam znac ciekawa jestem czy komus wczesniej nawet test pokazal pozytywny wynik, znaczy wiecej niz 4 dni??

Ja robilam dokładnie w 25 dc przy cyklach 29 dniowych i wyszła słaba kreseczka, na następny dzień zrobilam betę i wyszła 126 jednostek

Gość nikaML
mi wyszedl w 1 ciazy test zrobiony na 4 dni przed okresem pokzazl II kreski dzis zrobilam drugi, tez jestem na 4 dni przed okresem i wynik watpliwy, niby jest jakis tam cien ciena ale sama nie wiem, jutro tez dam znac ;)

oki, to ja zrobie, bo jeszcze mi sie przeterminuje test;):);) jak wyjdzie negatywnie to tez swiat sie nei zawali:)

nikaML jeśli możesz to napisz mi czy urodziłaś chłopca czy dziewczynkę, bo czytalam ciekawy artykuł, że beta przyrasta szybciej w ciążach bliżniaczych i przy płodach żeńskich.

ja robiłam test 4 dni przed @.Test zrobiłam w poniedziałek a @ powinnam dostac w czwartek lub piatek i kreska juz była mocna:) wiec zycze powodzenia:)

sama teraz juz nie wiem

zrob sobie ten test a jak wyjdzie negatywny to zrob nastepny w terminie @ i nie bedziesz sie stresowała a jak wyjdzie pozytywnie to 4 dni radosci wiecej:) czekam na info od Ciebie:) powodzenia:)

no i zzrobilam, i jedna wielka kupa, nic nie pokazalo, w sumie, to dobrze mi tak, bo moja wscipskosc nie zna granic, czekamy do @, az przyjdzie. pozdr

Gość nikaML
urodzilam chlopca :) ja tez juz teraz nic nie wiem kontrolna wyszla szybko a te "druga" hmm noby cos jest. jedno jest pewne to cos jest b widocznie niz wczoraj ale jak przyjrze sie dokladniej to wydaje mi sie, to ta druga kreska sprawia wrazenie tylko miejsca gdzie powinna pojawic sie druga kreska tzn ze widze jakies mikroskopije wglebienie ktore biore za 2 kreske :-o nie wim czy ktos rozumie ale jak poloe test na stole to widze 1 gruba kreche i pod nia lekko fioletowa druga sama juz nie wiem wiem tyle co wczoraj :-P no nic pozostaje czekac dalej napewno tu zajrze i napisze jak wynik

Gość czarownica ze szczecina
nika ML! ja miałam tak samo. Zrobiłam test ok 4 dni przed spordziewana @ I wyszła jedna kreska a po dłuższej chwili taki jakby cień drugiej. byłam wtedy sama i nie miałam nawet kogo zapytać czy mam przewidzenia czy ten cień tam jest:) Potem na następny dzień znów zrobiłam i wyszło podobnie ale była ciut mocnejsza, choc dajel trzeba było sie przypatrywać.I na następny zrobiłam ponownie:) I też była słaba ale jednak juz widoczna.Zapytałam męża czy widzi 2 kreski czy 1, powiedział ze 2 :) I jestem w ciąży:)