Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość LaTigresse

BenQ-Siemens SL91

Polecane posty

Gość LaTigresse

Witam :) Poszukuję właścicieli telefonów BenQ-Siemens SL91. Mógłby się ktoś wypowiedzieć na temat tego cuda?

Gość LaTigresse
upupupupupup

Gość upupupupupupupupupupupupup
up

Gość tylko tyle że
firma BenQ-Siemens ogłosiła bankructwo kilka miesięcy temu :classic_cool: i dlatego maja tańsze telefony :D i problemy z naprawami gwarancyjnymi:D

Gość aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
nie kupuj!!!!!!!! ja mam i ciagle sie psuje!!! juz trzy razy w ciagu roku sie zepsul. raz wymienili mi na naowy potem znowu sie zepsul i mowili ze te telefony sa trefne bo caly czas ktos rekalmuje. Naorawili i wytrzymal jeden dzien, teraz znowu jest w naprawie :(

Gość LaTigresse
Oj, to szkoda... :( Takie tanie to nie są, bo ten model ponad 2 tys. kosztuje... A możesz mi powiedzieć co takiego się w nim psuje?

Gość BenQ-Siemens naprawde
ogłosiła bankructwo w październiku 2006 Lepiej nie brać nic tej firmy.Poza tym dużo ludzi skarży sie na różne niedoróbki w tel Simensa. lepiej kupić coś sprawdzonego

są uważane za jedne z najgorszych telefonów, więc się zastanów przed zakupem.

Gość aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Nie wiem co sie psuje ale nie maja czesci zeby go naprawic. a ja czekam, czekam i czekam............ Juz powli zaczynam sie denerwowac bo ile mozna?? Dobrze Ci radze - nie kupuj!

Gość nie ma czesci z powodu
bankructwa firmy:D, na serio, Stąd są problemy z naprawą:D Niektóre osoby sie skarz\ża ze trzeba czekac w miesiącach na naprawę:D

Gość LaTigresse
Wielkie dzięki za info. Chyba naprawdę zrezygnuję z kupna, bo doskonale wiem co to znaczy mieć psujący się telefon. Mam Siemensa SL55 i chociaż firma BenQ nie maczała paluchów w jego produkcji to i tak jest dość awaryjny :( Do aaaaaaaaaaaaaa ---> ale zawiesza Ci się, klawisze nie działają czy co? Troszkę mnie zasmuciliście, bo podoba mi się ten telefonik :(

Gość upupupupupupupupupupupupup
up