Jamajka200 0 Napisano Lipiec 25, 2007 7 dni przerwy od tabletek czyli pierwsza z nowego opakowania biorę 8 dnia?żeby było dokładnie 7 dni bez brania? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
martusiaxxx 0 Napisano Lipiec 25, 2007 masz wziasc pierwsza tabletke z nastepnego opakawiania w ten sam dzien co zaczelas prac tabletki to np jak zaczelac prac w poniedzialek to w ten sam dzien masz wizasc tabletke Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
moniak 0 Napisano Lipiec 25, 2007 tak, dokładnie 7 dni bez brania, ósmego dnia zaczynasz nowe opakowanie- zawsze w ten sam dzien tygodnia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Leylaaaaaaaaaa Napisano Lipiec 25, 2007 Dlatgo opakowanie tabletek też jest ważne:) Różne przypadki sięzdarzają...(nie atakuje,bo sama kiedyś miałam taki dylemat) Biore regulon i tam mam każda tabletke ponumerowaną plus jeszcze dni tygodnia wpisane! Nie ma jak się pomylić- zawsze przerwa trwa 7dni, bo cykl trwa 28 z czego 21 to tabletki-czysta arytmetyka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jamajka200 0 Napisano Lipiec 25, 2007 dzięki, myslałam tak ale wolałam sie upewnić. Pozdrwionka :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach