Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nicmisięniechce

Nic mi się nie chce...

Polecane posty

Gość nicmisięniechce

....od jakiegoś czasu. Nie mogę się zupełnie do niczego zmobilizować. Zawsze mam dużo pomysłów, dużo spraw na głowie, a tu od kilku dni siedzę i nic nie robie. Mam właśnie urlop, ale nigdzie nie wyjeżdżam, wiec tak snuje sie po domu i jestem jeszcze bardziej zmęczona, niż jak pracowałam. Czy ktoś tez tak ma?

Gość pilnie potrzebujaca
greca a Ty wiesz co to depresja? bo chyba nie

Gość a co to jest
mam to samo............

Gość pilnie potrzebujaca
po prostu okres przejsciowy. Zawsze tak jest jak ma sie duzo zajec jest sie w cos wkreconym , a pozniej nagle ma sie wolne. Nie wiadomo co ze soba zrobic. Potrzebujesz jakis 3=4 dni na przestawienie sie i tyle. Polecam jakies ciekawe ksiazki do poczytania lub wypozycz sobie filmy na DVD:)

Gość nicmisięniechce
Cholera, co zrobić? Nic nie pomaga, nie chce mi się zabrać za hobby, za rzeczy, które lubię...beznadzieja

pilnie potrzebujaca - moze i wiem, co to za roznica? na pewno nie sa to obawy dopisujacego humoru

Gość pilnie potrzebujaca
Jakbys wiedziala to nie pisalabys takich glupot. Czy zawsze jak ktos nie tryska dobrym humorem ma depresje?

Gość nicmisięniechce
może to jeszcze skutek rozejścia z facetem, byliśmy razem kilka ładnych lat, ale już po wszystkim.rozeszłam się z nim w kwietniu i potem jeszcze jeden króciutki ale nieudany związek i teraz jeszcze to wolne.... Tak nigdy nie miałam czasu na dołowanie się....

No to własnie masz na to czas:) Wyłącz kompa i idz na spacer albo na rower. Wieczorem cos poczytaj i napij sie wina. Masz wakacje, mozesz robic co chcesz...a wiec nie strac tego czasu!!! Nawet nie wiesz jak Ci zazdroszcze!!

pilnie potrzebujaca , napisałam jak uważam. Nie musisz sie czepiac tylko dlatego ze nie podzielasz mojego zdania. Poza tym to było zapytanie a nie stwierdzenie, jakbyś nie zauważyła

Gość pilnie potrzebujaca
TO na przyszlosc nie uzywaj slow ktorych nie rozumiesz. Nawet w formie zapytania

Gość pilnie potrzebujaca
TO na przyszlosc nie uzywaj slow ktorych nie rozumiesz. Nawet w formie zapytania

bede uzywala jakich chce, nie masz zielonego pojecia czy wiem cos o depresji wiec mi nie jedz