Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ppaa

CZY CHODZICIE ZE SWOIMI POLOWKAMI NA IMPREZY ?

Polecane posty

Gość ppaa

Jesli tak to czy sa to domowki czy jakies kluby, dyskoteki ?

raz chodzimy razem (najczęściej do klubów i na domówki) ale bardzo często chodzimy osobno tzn ja z psiapsiółami a on z kumplami ;) mamy do siebie zaufanie więc nie musimy zawsze bawić się razem :D :D :D

Gość ppaa
A jak czesto wychodzicie?

To zależy od stanu portfela :classic_cool: Bywało, że imprezowaliśmy co weekend. W każdym razie zazwyczaj w weekend idziemy na piwko do pubu ze znajomymi, a jak mamy ochotę to idziemy na imprezke. Nie mamy ściśle określonych \"terminów\" ;)

Czesto chodzimy razem do klubow, ale zdarza sie tez ze pojdziemy osobno - on z kumplami, ja z kolezankami. A domowek nie lubie :O Teraz w wakacje chodzimy co tydzien, czasami 2-3 razy w tygodniu.

Gość ppaa
A moge wiedziec po ile lat macie :) ?

Oboje po 24. Mogę dodać tylko tyle, że imprezowy tryb życia zaczęłam pół roku temu, kiedy zaczęłam spotykać się z obecnym mężczyzną ;) Wcześniej byłam z chłopakiem (prawie 5 lat, chłopak również w wieku 24 lat), którego ciężko było gdziekolwiek wyciągnąć z domu :O

Gość ppaa
pajączek83 , ale czy to jego uwielbienie do siedzenia w domu bylo powodem rozstania jesli moge oczywiscie zapytac ?

Jego życie kręciło się wokół pracy. Ciągle pracował, weekendy, nadgodziny, itp. Jak już miał wolne (góra raz w miesiącu:O) to był zmęczony :O A ja jako przykładna dziewczyna (mieszkaliśmy razem) siedziałam w domu... Teraz dopiero wiem, ze żyje ;)

Gość ja chodzę z ćwiartką
po połówce bywam za bardzo pijana niestety :O

Ja 24, on 25. Podobnie jak pajaczek - takie imprezowanie zaczelam po rozstaniu z poprzednim facetem, ktory imprez nie lubil. I tak juz prawie 3 miesiace latam co tydzien do klubow i nadrabiam zaleglosci. Teraz niestety jestem chora i w ten weekend nici z wyjscia :( I juz mam syndrom imprezowego narkomana na odwyku 😭😭😭

W zasadzie nie udzieliłam odpowiedzi na pytanie :D W dużej mierze było to powodem rozstania, może nie sama niechęć do imprezowania, ale powód tej niechęci. Jemu nie chciało się nic... Nawet sypiać ze mną... :O

Gość ppaa
blu berry a czy to dla Ciebie byl duzy problem ze on nie lubil imprez ?

Gość ppaa
Pajaczku rozumiem :)

ppaa nie dokońca chodzi o lubienie czy nie lubienie imprez. Chodzi też o wspólne spędzanie czasu. Jak siędzisz z kimś w domu, Ty na jednym fotelu, on na drugim i patrzycie na bezsensowny serial (oboje nie macie pojęcia o czym on jest) w telewizji... Sam(a) rozumiesz. Wspólne zainteresowania, wspólne spędzanie czasu, niekoniecznie muszą to być imprezy.

Nie, to wcale nie byl dla mnie problem. Najbardziej mnie uszczesliwialo bycie z moim facetem, wiec wolalam posiedziec w domu przed tv w jego towarzystwie niz na imprezie bez niego. I w sumie doszlam do wniosku, ze imprezy wcale mi nie sa potrzebne. Ale teraz widze, ze jednak potrzebne sa. Trzeba troche poszalec :)

blu berry 🌻 Imprezy rozładowują ;) Po tygodniu pracy fajnie się wyskakać, wykrzyczeć, wyszumieć ;)

Gość ppaa
Dziewczyny, czyli nie chodzilyscie z nimi nawet do pubow na piwo ? Tylko wszystkie wolne chwile spedzaliscie w domu ? Przepraszam ze tak dopytuje.

Gość serdela
z drzewem sie do lasu nie chodz:):):)

Jak już wychodziłam (\"rozkręciłam\" się jak już zaczęło się nieukładać) do pubu to najczęściej sama, tzn ze znajomymi :O On zazwyczaj był wtedy w pracy, albo był zmęczony. Miałam wyrzuty sumienia, ale jestem osobą zbyt energiczną, żeby non stop siedzieć w domu.

Gość hunngry
A co wy robicie na tych imprezach oprocz picia i palenia?????

Gość uprawiamy seks grupowy
ale jesli towarzystwo jest w porzadku.

Gość hunngry
rozumiem, ze malolatow bawi upijanie sie, ale zastanawiam sie co dorosli ludzie, ktorzy maja swoja polowke robia w takich miejscach...

hunngry tak jak napisałam, jak jesteśmy na domówce, to rozmawiamy ze znajomymi, jest kupe śmiechu, itd. A w klubie - uwielbiam tańczyć przy dobrej muzyce ;)

Gość ppaa
hunngry a Ty nie imprezujesz?

Gość jejku ppaa
napisz o co ci chodzi, bo jakoś kręcisz.. tobie przeszkadza, że facet nie chce z tobą imprezować czy przeszkadza, że on chce a ty nie? tak będzie prościej, a nie jakieś podchody:)

Gość hunngry
Szczerze mowiac nie. Kiedys stwierdzilam, ze pochodze na imprezy, ale to jednak nie dla mnie. Wiadomo, ze wszyscy pija, maja glupawe, gadaja o bzdurach, smieja sie z glupich rzeczy, a ja nie pije alkoholu i czuje sie jakbym siedziala przy stole z malpami;)

My wlasnie wszystkie wspolne wieczory (czyli praktycznie codziennie, bo mieszkamy bardzo blisko) spedzalismy razem w domu u mnie lub u niego. Czasami jakis wypad do kina, spacer, rower. imprezy odpadaly, puby tez bo eks nie pije. Jak tak teraz patrze to nic dziwnego ze rutyna nas zabila.. Aczkolwiek mi to nie przeszkadzalo, bo ja poprostu chcialam byc z nim, nie wazne gdzie, nie wazne co robiac. hungry - co robimy na imprezach? ja bardzo lubie sobie potanczyc. picie to tylko rozluzniajacy dodatek. palenia nie lubie. lubie sobie popodrywac facetow, ale teraz przepadlo bo jednego poderwalam bardzo skutecznie i wierna ze mnie kobita :) pajaczek - 🖐️ oj bardzo fajnie sobie poskakac, potanczyc i pokrzyczec :D