Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ppaa

CZY CHODZICIE ZE SWOIMI POLOWKAMI NA IMPREZY ?

Polecane posty

Gość hunngry
ppa, niedawno rozstalam sie z facetem, ale on nie imprezowal. Moze to kwestia wieku. W ogole jestem chyba bardziej powazna od moich rowiesnikow i nie podniecaja mnie imprezki z alkoholem.

Gość ddgh
hunngry a masz faceta????

Gość ddgh
A po ile mieliscie lat hunngry ????

hunngry ja i bez alkoholu zachowuje się jak ta \"małpa\" :classic_cool: :D A poważnie, to mam poprostu w sobie dużo energii i ani siłownia, ani fitness nie pomaga :D blue berry to najlepszy sposób na wypoczynek po stresującym tygodniu pracy ;)

my z wiekiem tak jak u BLUE BERRY ;) tzn 24 i 25 ;) ;) chodzimy dosyć często osobno mój facet chodzi częsciej ode mnie ;) a ja mam taką zasadę, ze jak ide bez niego to prawie wogóle alkoholu nie piję bo mi odpierdziela często po nim :classic_cool: a jak idę z moim M. to przynajmniej ma mnie kto ze stołu/parkietu et cetera ściągać :classic_cool: a ostatnio to wogóle przestałam chodzić sama bo mnie zaczęli irytować dostawiający się do mnie kolesie :O a najgorsze jest to, ze jak są wypici to nie dociera do nich, że mnie seks z przygodnie poznanym mężczyzną nijak nie kręci :O

Gość hunngry
W tej chwili mam 23 lata, moj facet mial 30.

hunngry - mnie kiedys imprezy nie krecily wcale. nie pasowalam do nich jakos. w liceum kolezanki mnie ciagaly po klubach, a dla mnie to byly nuuudy. nie pilam. nie lubilam tanczyc - wstydzilam sie. dopiero gdzies tak na 1-2 roku studiow cos we mnie wstapilo i tak mi sie imprez zachcialo :D a potem przy bylym chlopaku znow przestalo mnie to krecic, doszlam do wniosku, ze chodzilam tam tylko po to zeby kogos poznac, a skoro juz mam chlopaka to nie ma sensu sie wloczyc po klubach :O a niedawno znow odkrylam imprezy i zobaczylam ze potrafie sie tam swietnie bawic, poporstu tanczac sama! :) nie potrzebny mi do tego facet, ale z obecnym chlopakiem tez lubie sobie potanczyc. pajaczek - ja sie wyladowuje na rowerze, ale czasem mnie nosi w taki specjalny sposob i wtedy to juz tylko dobra impreza pomaga :D teraz to juz sie wlasciwie uzaleznilam od 1-2 imprez w tygodniu, wiec nie wiem jak przetrwam ten tydzien 😭 na razie ogluszam sie muzyka w domu ;)

Gość hunngry
Moze odbije mi po 30stce i zaczne imprezowac;)

Gość sieciówka
zawsze razem,jakos bez niego bym sie tak fajnie nie bawiła... mu to pewnie też nie przeszkadza.

Gość ciekawska niunia
a mi sie marzy facet z którym będę chodziła na diho i razem przetańczymy 24/h:)) ech i zeby mnie tak wysciskał........... ale chyba to nie przjdzie prędko. jako singiel chodziłam z kumplami cały pierwszy rok studiów tylko zeby potanczyc, pobawic sie. dzisiaj juz mnie nie rajcuje taniec solo. chciałabym miec w koncu kogos z kim moglabym potanczyc nie tylko na parkiecie ale i w zyciu...............................................................................................................................:((