Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kłopot ze strojem

sUKIENKA NA DZIEŃ 2 - POPRAWINY

Polecane posty

Gość kłopot ze strojem

Wiem, że wtedy należy się urać mniej wytfornie, ale nie wyobrażam sobie wystąćpic w zwykłej kiecce, tym bardziej, ze poprawiny jak i slub mam w pałacyku, a goście tez szykują eleganckie stroje. Co myslicie o takich kreacjach? http://www.allegro.pl/item219455952_piekna_jovani_rzymianka_krysztalki_krem_xs_s_m_l.html http://www.allegro.pl/item218142985_suknia_wieczorowa_turkusowa_blekit_36_nowa_dlug.html

Gość okiiiiii
ta pierwsza zdecydowanie!!! druga wygląda niemalże jak slubna tylkom kolor niebieski! Ja tam nie mam zamiaru tak się stroic na poprawiny, jakaś krótka ładna sukieneczka mi wystarczy.

Gość zadna obydwie kicz a nie
do zameczki

Gość wedlug mni e
ladne te sukieneczki, ale nie na poprawiny, jesli jednak mialabys w ktorej pojsc, to w tej pierwszej. tylko cena potwornie wysoka. ile dalas za suknie slubna, skoro chcesz tyle na sukienke na poprawiny wydac???

Gość grunt to żeby było
mniej wytfFrnie hahahahaha

Gość kanguskowa
ja bym btyła nawet skłonna ta pierwszą założyc na slub a nie na poprawiny, dosył ładna, skromna i inna niz większość ślubnych. A jak za suknie slubna cena nie jest wysowa, co do poprawinowej to troche dużo :)

Gość Anulllkkkkkaaaaaaaa
pierwsza jest śliczna!! ale cena..:(

Gość obie suknie sie nie nadają
pierwsza jest w stylu gal oscarowych i przyjęć z czerwonym dywanem, a druga w stylu tandetnej studniówki albo jakiegos innego kiczowatego pseudo"balu"...

Gość zastanow sie jeszcze
co??Apart i ta plisowana tandeta sa podobne??? daj spokoj..przeciez ta plisowana jest kurewska! wstyd sie w czyms takim pokazac.

Gość yterka
ładna ale nie za wytworna?????:)

Gość ubierajcie takie kiecki
odcinane pod biustem to wam zaraz goście dupe obrobia, że slub jest z powodu ciąży...