Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Barbara 23

DR BELTER KATOWICE

Polecane posty

Gość Barbara 23

zna ktos ten salon na Katowickiej?

Gość quality
BOOOŻE nie idz tam! Co za koszmar, poza tym Belter nie ma zbyt rewelacyjnych kosmetyków. Ja mam od kilku lat swoją kosmetyczkę, któraj poleciłam już kilku koleżankom z Katowic i które też się przekonały że warto dojechać kawałek do dobrego gabinetu i jeżdzimy do Piekar Śląskich Q10 www.q10.com.pl Pełen profesjonalizm, bardzo dobra firma od kosmetyków, nowoczesne zabiegi i maszyny i w porównaniu z Katowicami prowincjonalne ceny!

Gość Barbara 23
a jakie ceny?i jakim autobusem mozna dojechac z centrum Katowic?

ja tez nie polecam dr beltera,bylam w tym salonie ale na wolnosci w chorzowie i makabra.ja polecam salon Woman w chorzowie na sobieskiego-to jest zaraz odchodzaca ulica od wolki.kosmetyczki sa swietne,chodze tam regularnie.wlasciwie to chodze tam do fryzjerki Martyny,bo jeszcze takiej dobrej fryzjerki nie mialam nigdy w zyciu i polecamm wszystkim zagubionym,ktorzy potrzebuja profesjonalnego wsparcia fryzjera,ale kosmetyczki tez tam sa ok.nr do salonu 249-37-67

Gość quality
nie wiem jakim autobusem, bo jedze autem. ceny bardzo przystepne. pedicure z peelingiem, maska i pomalowaniem french 80, ostatnio zrobili mi zele french na stopy za 65 pln - to bardzo tanio, zabiegi Germaine de Capuccini na twarz 120-140 pln, a w Katowicach 180-230 pln! Jest tez frzyjerstwo, tipsy placilam tam ostatnio 11o z bogatym zdobieniem.naprawde bardzo profesjonalnie i niedrogo. tel 327674245 ogladam czesto ich strone bo tam maja promocje www.q10.com.pl

Gość Barbara 23
dzieki,troche to daleko ale wybiore sie tam w tym tygodniu,dobrze ze spytalam i wiem gdzie nie isc:) pozdrawiam goraco 🖐️

Gość landryna1982
Znam ten salon na Katowickiej, chodzę tak regularnie i jestem bardzo zadowolona! Wcześniej miałam w tym salonie praktyke, naprawde chodzi tam bardzo dużo klientek ktore sa mega zadowolone. Sama przekonałam sie, mialam kiedys duże problemy ze skórą twarzy, stopiowo ale z każdą wizytą widziałam ze moja skóra twarz jest dużo lepsza. Teraz jestem po 2 zabiegu mikrodermabrazji i jest super, nigdy nie miałam tak pięknej skóry. Teraz już wiem że nie poszlabym już nigdzie indziej. Pani Olgo dziękuje :-)

Gość Bajbuniek
A ja sobie bardzo chwalę salon na Katowickiej. Robię tam co prawda tylko pedicure ale usłga jest bardzo profesjonalna, za 50zł z franchem. Polecam OLGĘ

Gość Pseudonim :)
Profesjonalna obsluga, miła atmosfera. Salon na katowickiej jest świetny!

Gość gość
wczoraj ja byłam w salonie na Katowickiej - pani Ewa i pani Karolina - POLECAM kazdemu !!! Ale pracuje tam Kasia - unikajcie tej pseudo-kosmetyczki!!!! ona zrobiła mi hennę - oszpeciła mnie na miesiąc!!! Ona "poszła po kształcie" brwi nie ukształtowała ich, kolor wybrała bez pytania - całkowicie niedobrany ,,, jej odpowiedz "moim zdaniem jest dobrze" - wiec unikajcie Kasie - bo będziecie wyglądać jak pajac albo clown !!! ja będę do tego salonu wraca, bo korzystam z niego od lat - ale ja mam nadzieja ze zwolnią Kasie - bo ona psuje renoma tego salonu .

Gość WKgość
Co do opini Pani Kasi chyba pani sie pomylila jestem klientka juz dlugo i jestem bardzo zadowolona z Kasi jest osoba mila bardzo bardzo i polecam zabiegi u Kasi a co do Pani opini to chyba miala pani zly dzien lub lubi krytykowac osoby moze miala pani ochote miec zrobione wszystko za darmo i jest Pani nie zadowolona z swego zycia POLECAM TEN GABINET I KAZDA DZIEWCZYNE CO TAM PRACUJE

Gość gość
ja polecam - ale panią Ewe i panią Karoline .. ja również chodzę do tego salonu bardzo długo ... i jak napisałam nigdy więcej ta pseudo-kosmetyczka Kasia!!! to było moje pierwsze i ostatnie spotkanie z p. Kasia !!! Więcej moja rodzina, przyjaciółki i znajome - maja na temat "pracy" tej osoby - takie samo bardzo negatywne zdanie - jak ja. A jeżeli chodzi o "gorszy" dzień - to jest salon kosmetyczny - i to klient ma być zadowolony i klient płaci!!! Jednym słowem - pani Kasi dziękujemy ... i w zasadzie dziwie się ze pani Ewa zatrudnia kogoś kto nie jest w stanie pracować zgodnie z wysokimi standardami - pani Ewy i reputacji tego salonu .

Gość gość
Jeżeli chodzi o usługi za darmo - ja zawsze place. Zły dzień - a w zasadzie zły miesiąc - to ja mam przez pseudo-kosmetyczkę p. Kasie. Zle położona henna nie zmyje się i zostanie ze mną przez miesiąc :-( Po raz kolejny napisze - p. Ewa i p.Karolina - wracam do nich od lat i polecam wszystkim - ponieważ to SA PROFESJONALISTKI wysokiej klasy. Zawsze wychodziłam zadowolona .... i będę wychodzić zadowolona - ale p. Kasia - nigdy więcej się do mnie nie zbliży!!! I tak jak napisałam - ja nie jestem odosobniona i jedyna - ja jestem tylko szczera - lepiej podzielić się doświadczeniem (nawet negatywnym). Pani Ewa i pani Karolina - nie potrzebują reklamy i obrony - ICH PRACA WYSTARCZA - zero niezadowolenia.

Gość gość
Ponad rok temu p. Kasia zrobiła mi odmiane w kolorze brwi i byłam w szoku ale ta zmiana wyszła rewelacyjnie i byłam zadowolona i jestem z p.Kasi może dlatego że ja jestem ładna a pani brzydka i kosmetyczka tego nie zmieni tylko lekarz.Pozdrawiam

Gość gość
Kazdy ma prawo do posiadania własnej opini , i ja byłam i będę klientem - pani Ewy I pani Karoliny. Jestem zawsze zadowolona po spotkaniu z nimi. Ja nie wypowiadam się na temat urody żadnej pani - klientki czy personelu. A wypowiedzi - "bo ja jestem brzydka" świadczą o kulturze i braku argumentów ;-) Zresztą - nieważne - po szybkiej ankiecie wśród klientek dr. Belter - okazało się ze niezadowolonych pan - jeżeli chodzi o panią Kasie - jest naprawdę dużo.

Gość dajanka
Chętnie dodam coś od siebie :) byłam pierwszy raz tydzień temu i na pewno jeszcze nie raz wrócę. Dziewczyny z gabinetu bardzo profesjonalne, atmosfera super, a z zabiegu wyszłam odmłodzona i upiększona:) dr belter ma podobno też niezłe kosmetyki do pielęgnacji w domu i ceny jak patrzę na stronie też są ok, może ktoś ma jakieś zdanie czy warto?

Gość Basieńka_26
Ja polecam, mają super maseczki na twarz, może trochę drogie, ale uważam że warto.poza tym ostatnio kosmetyczka poleciła mi ich linię A do cery tłustej i jak na razie wypróbowałam żel oczyszczający. Jest bardzo wydajny, zapach cytrynowy, fajnie odświeża i oczyszcza.

do Basieńka_26 Gdzie można znaleść te kosmetyki? coś już o nich czytałam , ale z tego co widze to chyba tylko w gabinetach kosmetycznych, a przyznam że mnie zaciekawiły.

Gość Basieńka_26
w gabinetach ksmetycznych jak najbardziej pod warunkiem że współpracują z tą marką, a oprócz tego mają też sklep internetowy skinmania.pl.

Gość zuza_1984
Mają świetną ofertą zabiegów wyszczuplających i antycellulitowych Wiem, bo sama na nie chodziłam. Ważna jest systematyczność w wizytach:) Ogólnie - miła obsługa, super podejście do klienta, polecam z czystym sumieniem salon dr belter w katowicach.

Gość Maja_2323
Super kosmetyki-naturalne, delikatne, nie wywołują rekacji alergicznych. Uwielbiam ich fluid, cena przystępna i świetny jakościowo. A oliwka wegańska - cuuuudo.. :) :)