Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MagdaSSS

Pomocy! czy jestem w ciązy?

Polecane posty

Gość MagdaSSS

Bardzo was prosze pomóżcie, jest to dla mnie bardzo ważne. Otórz boję sie ,że jestem w ciązy. biore tabletki antykoncepcyjne(diana35) ale niestety w poprzednim listku nie wziałam jednej tabletki (a dokładniej 19 tabletki z 21) kolejne brałam regularnie i po 7 dniowej przerwie nadal brałam reguralnie nawet o tej samej porze. Współżyłam mniej więcej po 3 tabletkach z nowego listka. teram mam objawy, które można jakoś powiązać z ciążą. po pierwsze zdecydowanie częsciej musze oddawać mocz, oraz mam 37 stopni gorączki, troszke mi sie powiększyły piersi i uwydatniły sie na nich zyłki. Teraz juz sama nie wiem czy z tymi żyłkami i piersiami to aby napewno czy tylko moje złudzenie i wymaginowanie. nie wiem co robić czy udać sie do ginekologa kupic test ( jest juz ok 15 dni po ewentualnym zapłodnieniu). z góry dziękuje za udzielone porady oraz odpowiedzi.

zrób test czytalas ulotke? jesli zapomnisz tabletki w 3 tygodniu nalezy w ogole nie robic przerwy, albo robic ją od tego dnia w ktorym zapomnialas (17 tabsów, 7 dni przerwy, nowe opakowanie- bylabys nadal zabezpieczona)

Wydaje mi się, że nie jesteś! Objawy ciąży podobno następują po ponad mięsiącu od zapłodnienia, przynajmniej tak mi powiedział lekarz. Myśle, że Twoja panika może wywoływać w Twoim mózgu autosugestje i wszelkie zmiany w organizmie odbierasz jako objaw ciązy. Na ulotce informacyjnej moich tabletek ; Yasminelle jest napisane, że chronią od pierwszej tabletki. Pewnie nie tak skutecznie jak mogą ale jednak. A ty bralaś 3 dni. Myśle, że nie jesteś. Ewentualnie zrób test żeby się nie zamęczać nie potrzebnie. Wiem jak to jest:D...Pozdrawiam.

Gość ktos 35
Dziewczyny mam pytanie robilam test 2 tyg i test trzy tygodnie po stosunku wyszedl nagetywny dostalam okres w terminie jednak mam watpliwosci czy moge byc w ciazy?? Jak jest się w ciąży to okres to raczej plamienie czy też czasem dużo leci?? Prosze odpowiedzcie mi dodam że piersi mnie bolały przed okresem ale wraz z nadejściem okresu ustal bół czymoge być w ciąż może to tylko moja wyobraźnia prosze odpowiedzcie dodaje że stosunek zewsze był w prezerwatywie