Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Cholera jakich mało

Trudny wybor

Polecane posty

Gość Cholera jakich mało

HEj. Mam problem. Skonczylam w tym roku studia, licencjackie. SUM planowalam zrobic, ale w innym kierunku bo ten ktory skonczylam kompletnie przestal mnie interesowac, i chyba nigdy specjalnie nie interesowal. No i wlasnie, mam dwie opcje: 1) mgr z tego co studiiowalam 2) mgr z innego kierunku ale z przedmiotami ktore chyba nie sa do przejscia dla mnie bo zawieraja m.in.ekonometrie, a ja jestem noga z przedm.scislych:( W domu pytaja dokad skladam dokumenty, moj facet mowi zebym sprobowala(" co ,troszke matematyki i sie boisz?"). MOJ facet pracuje za granica, jest po studiach, prace ma w porzadku, niezle zarabia. Pow. ze tam pracy da mnie poszukamy jak do niego przyjade, "tylko twoj mgr najwazniejszy" No i nie wiem czy isc na studia z ktorych predko wylece, a beda to niestacjonarne wiec platne czy pojsc i sie meczyc, kontynuowac kierunek? Pomozcie bo juz nie wiem czy ja jestem taka glupia czy po prostu nie chce sie w jakas farse pakowac. Nie wiem co zrobic:(

Gość Cholera jakich mało
Nikt nie moze doradzic? dzieki za zainteresowanie:( dobranoc

Gość no patrz
Mam 17 lat wiec coz... no ale jak nikt nie pisze... sluchaj sama napisalas ze 2) jest trudne wiec moze jednak zrob 1) Moj kuzyn chodzil 3 lata na studia skonczyl trzeci rok, zostal mu tylko jeden i sie kapnal ze ten kierunek go nie kreci... robi nowe studia 🖐️

Gość Cholera jakich mało
zalezy dla kogo, dla bestalencia matematycznego jest na pewno:o

Gość Cholera jakich mało
:) ale moja siostra to miala i mowi ze jest fatalnie..a to pewnie rodzinna taka awersja do matmy;)

Gość franek z budowy
a czy ktos mnie oswieci kim si epowinno byc po ekonometri?? Bo to jest wedlug mnie kierunek ni z gruchy niz z pietruchy takie jak zarzadzanie i marketing :D

Gość Cholera jakich mało
nie chodzi o kierunek Ekonometria, tylko o przedmiot na roku! i jakos trzeba go zdac, o to chodzi I nie czepiaj sie kierunkow