kamis1982 0 Napisano Lipiec 25, 2007 chcę kupić sobie ten kosmetyk czy może mi ktoś go polecić albo odradzić? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Nula8 Napisano Lipiec 26, 2007 Cześć, jeśli masz ciemną cerę to warto. Jeśli nie - polecam bardzo podobny kosmetyk -SŁONECZNA ZIEMIA Lavertu. Ziemia egispka ma tylko jeden odcień, natomiast ten drugi ma kilka. Ja kiedyś nie wyobrażałam sobie życia bez fluidu. Teraz fluid stosuję tylko na wielkie wyjścia lub zimą w wielkie mrozy, by ochronić twarz. Natomiast ziemię słoneczną używam codziennie bezpośrednio nakładając na krem. Skóra ma naturalny wygląd, żadnej maski, wygląda jak opalona.Dla mnie REWELACJA. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ewqa2 Napisano Lipiec 26, 2007 Podpisuje sie pod powyzsza wypowiedzia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Krwawa Mańka 0 Napisano Lipiec 26, 2007 Gdzie można kupić tą ziemię słoneczną? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jestem niedoinformowana Napisano Lipiec 26, 2007 co to jest ta ziemia egipska i słoneczna? Puder, podkład? i jaka firma? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
crazy_bogie 0 Napisano Lipiec 26, 2007 napisz cos wiecej na temat tego kosmetyku, co to dokladnie jest ile kosztuje itd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ewqa2 Napisano Lipiec 26, 2007 Ja zamawiam zawsze u nich, poczytaj ,tam jest tez opis. http://esentia.pl/Lavertu_Puder_Ziemia_Sloneczna_p25577.htm Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tala 0 Napisano Lipiec 27, 2007 Hmm wygląda ciekawie..a czy jakoś jest adekwatna do ceny? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach