Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Może i inny ale gładki

A ja Się BO ję śMIercI- nIE wieM czEMu ???

Polecane posty

Gość jeżeli jest to nasz ukochany
mam to samo. Okropne odczucie. Gdy czasem pomyslę o tym, ż emiałoby mnie już nie być, miałabym już nikogo nie zobaczyć, o cierpieniu moich najbliższych, to serce mi zacyzna tak walić strasznie i czuje jak zalewa mnie fala gorąca. Po chwili to przechodzi, ale czy to oznacza, ze jest już ze mną źle? Co znaczy taki objaw w ogóle. odpowiedzcie proszę

Gość izzzzz
Zaburzenia lękowo depresyjne:/Wiem sporo na ten temat:/

Gość izzzzz
Leczy sie w zależoności jak przeszkadza to w normalnym życiu,więc albo psychoterapia lub psychoterapia plus prozac lub podobne:) Da sie żyć:)

Gość izzzzz
takie zaburzenia lękowe są często sygnalem predyspozycji do depresji.

A ja nie boję sie śmierci... to chyba też nie jest normalne... Boję się bólu podczas umierania...

Gość Może i inny ale gładki
Dzięki za porady, dZięki za wpisy. Nie pomogły, ale zrozumiałem, że nie jestem sam. To tez dużo daje. Ostatnio pojawił sie nowy problem. (mam wrtażenie, że naprawdę coś ze mną nie tak). Mianowicie juz dwA RAZY obudziłem się z takim przerażeniem, że nie potrafiłem nad tym zapanować. Miałem wrażenie, że stało sie coś strasznego, caŁY drżałem, nie potrafiłem sie opanować, nie umiałem sobie znaleźć miejsca. Po chwili ułożyłem jakos inaczej poduszkę, z drugiej strony i ponownie zasnąłem normalnie. (NIE PAMIETAM SNU Z TEJ NOCY.) TO CHIBA JAKAŚ NOWA SCHIZA. CHYBA CZAS WYBRAĆ SIĘ DO LEKARZA. POZDRAWIAM WSZYSTKICH.