Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ozanka

no co wy

Polecane posty

zrobione... mam juz na glowie uformowanego koka :D zmywanko za 25 min ide czyscic skore wacikiem :D Figaa :D no ja wlasnie czuje , ze sie ladnie pomalowalam z tylu na szyji :D

nie jest tak zle..mam nadzieje, ze skora nie zbrazowieje za chwile :D a pora nie jest jeszcze taka zla... u mnie przeciez dopiero 23:37 :D

no i jak to? z ta farba na glowie mam tutaj sama siedziec? :(

no :D jedna porzadna :D obecnie w liverpoolu ... pochodze z wielkopolski ;)

i ciesze sie , ze juz jutro mamy czwartek..., a wiadomo po czwartku - piatek , a piatek to tak jak sobota co znaczy , ze juz niedlugo zaczynna sie weekend :D :D :D

O kruca,ale Cię wywiało.......... Mojemu koledze coś się popyrtało........O 0.45 przysłał mi SMS-a. Z taka nijaka treścią:O Nie wiem opieprzyc go rano,czy co? ♥♪♫

za chwilunie zmywam to swinstwo z mojej glowy... znowu zaczelo padac :O kuzwa nawet lata nie ma :O

zalezy jaka ta tresc byla :classic_cool: no i zalezy jak dobry kolega jest no i jeszcze jedno ... nie wiadomo czy jest trzezwy ... co dalej prowadzi nas do nast punktu - pijani przewaznie sa szczerzy .. i pojawia nam sie rozwiazanie :D jesli wyznal Ci milosc to znaczy , ze to prawda :D

aaa...czyli milosci nie wyznal... zapytaj jutro niby z mala nutka zlosliwosci czy przypadkiem nie jest konieczna wymiana bateryjek w jego zegarku , bo wczoraj dostalas smsa o b. poznej porze :D ide zmywac wlosy

farba zmyta... kolorek jeszcze nie zidentyfikowany do konca bo wlosy morke... :classic_cool: co do pogody... w PL chociaz juz bylo troche lata ... tutaj kilka dni (3-5), kiedy troszke cieplej sie zrobilo 25-28 stopni... masakra :(

kieruje sie powoli w strone mojego lozeczka... dzieki za mila pogawedke ;) trzym sie 🌻

Napisz jutro jaki kolor wyszedł,OK?:) No,u nas było troche lata.Od poniedziałku maja wrócić afrykańskie upały. Wracaj do Polski,przynajmniej poczujesz lato:D Chyba pójde wreszcie spac. Dobranoc,przyjemnych snów życzę ♥♪♫

oooooo Marketa smska dstalas? Ciekawe co na to twoj W:D

elo elo :D no wiec... kolorek wyszedl spoko ...nawet mi sie podoba...nie za ciemny , nie za jasny , w sam raz :classic_cool: zawsze moj fryzjer zmusza mnie do farbowania wlosow...twierdzi , ze w ciemnym brazie jest mi najlepiej :D hehe... no w sumie jest ok ;) aaa...tak wlasciewie to juz po czwartku = weekend juz niedlugo... jeszcze tylko 7,5h pracy :D pozdro