Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Anoooluczka

Hybristofilia

Polecane posty

Gość Anoooluczka

HEh slyszeliscie o tym kiedys ? JA mysle ze chyba mam cos podobnego bo baaardzo pociagaja mnie mordercy i gwalciciele z ksiazek ktore czytam i roznych filmow jak sobie pomysle o hannibalu lecterze tooo sie czuje jakbym sie zaakochala :D dziwne i denerwujace bo ile razy obejrtze jakis film to jestem zafascynowana tym "zlym " :P

Gość gość
Mnie Hanibal Canibal tez podniecał:)

Gość Anoooluczka
heh no to widze ze niejestem sama :P niewiem dlaczego tak mam przeciez w momencie nagrania filmu on juz byl ze tak powiem "stary" :P ale dla mnie wydawal sie bardzo atrakcyjny ;P

Gość gość
A. Hopkins to przystojny facet...może teraz już niezbyt, i to już było widać w tzreciej czesci, Czerwony Smok, ale pierwsze dwie..........eeech, jedna z moich ulubionych serii:)

Gość Anoooluczka
Wiesz ja jestem dosyc mloda i zazwyczaj niegustuje w az tak "dojrzalych mezczyznach " ale przyznaje racje ze byl bardzo przystojny a w dodatku ten tajemniczy wzrok ahh :D :P

Gość Anoooluczka
Wiesz co ? twoja ulomnosc idealisto sprawia iz nierozumiesz do konca o co mi chodzi ...:/ takiego to tylko lomem i zgwalic przy zwlokach jego meza :D

Gość gość
Tylko jedna scena w calej serii przyprawila mnie o mdlosci...jedzenie mózgu prosto z czaszki...to chyba częśc druga.Troche sie rozczarowalam prequelem, nie wiem czy ogladalas....aktora dobrali dobrze, ale cos mi nie pasowało już i bylo miejscami nudne:o

Gość Anoooluczka
Zgadzam sie ;P

Gość Anoooluczka
A wlasnie mialam cosik powiedziec o filmie :P NA poczatku bylam tak zafascynowana glownym bohaterem ze niezauwazalam pewnych bledow popelnionych podczas krecenia filmu:/ mianowicie wszystkie sceny "z krwia " wydawaly sie bardzo sztuczne widac bylo ze np hannibal naprawde nieugryzl ochroniarza w pierwszej czesci bo nawet niezblizyl sie wystarczajaco do jego twarzy a po drugie to krew wygladala bardziej na farbe do malowania scian :D :P